Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی

AhwazServer
وب سایت سجاد - آدرس جدید : www.1.Sajjad.ir: انجمنهای تخصصی

انجمنهای تخصصی سایت سجاد :: مشاهده موضوع - آشپزی
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست انجمنهای تخصصی سایت سجاد » خانمها

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
آشپزی رفتن به صفحه قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
MAKAREMI
کاربر فعال
کاربر فعال


عضو شده در: 14 اسفند 1384
پست: 144


امتیاز: 0
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: یکشنبه 25 تیر 1385 - 00:15    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام . اره والا . اين زن جماعت كه از رو نميره
سجاد جون ديدي نحوه ي دفاع كردن در مقابل اين موجودات رو پسر ها دارن ياد ميگيرن
ايليا بيا كه زحماتمون به بار نشست نیشخند

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
Samira
کاربر قديمي
کاربر قديمي


عضو شده در: 12 اسفند 1384
پست: 1463
محل سکونت: همدان iran.gif


امتیاز: 1261
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: یکشنبه 25 تیر 1385 - 09:04    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

باشه اقاي مكارمي به هم ميرسيم
حالا ما شديم جك جونور آره
آخه ما اشپزي بكنيم بديم شما بخرين
خيلي زرنگ تشريف داريد
ما وقتمون بيش تر از اين ها ارزش داره

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر
وحید
کاربر قديمي
کاربر قديمي


عضو شده در: 22 اسفند 1384
پست: 738
iran.gif


امتیاز: 184
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: یکشنبه 25 تیر 1385 - 19:42    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دوستان عزیز لطف کنید شوخی هاتون رو جای دیگه دنبال کنید واگه دستور اشپزی دارید اینجا قرار بدید تا ماهم استفاده کنیم ممنون از لطف دوستان عزیزم.
_________________
سلام غریبه اشنا

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
وحید
کاربر قديمي
کاربر قديمي


عضو شده در: 22 اسفند 1384
پست: 738
iran.gif


امتیاز: 184
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: دوشنبه 26 تیر 1385 - 11:20    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

لازانياي سبزيجات


مواد لازم :


يک عدد متوسط بادمجان
يک عدد پياز(درشت خرد شده)
2 حبه سيرخرد شده
150 ميلي ليتر يا دو سوم ليوان آب سبزيجات
200 گرم قارچ ورقه شده
400 گرم گوجه فرنگي بدون پوست (خردشود)
2 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
يک چهارم قاشق مرباخوري پودر زنجبيل
يک قاشق مرباخوري سبزيجات خشک معطر(اورگانو و رزماري)
حدود 12 برگ لازانيا
25 گرم کره
25گرم يا 2 قاشق غذاخوري سر پر آرد
5/1 ليوان شير
کمي رنده جوزهندي
200 گرم پنير گودا و پنير موتزارلا
به اندازه لازم نمک و فلفل


طرز تهيه:
بادمجان ها را شسته و با پوست به صورت مکعب هاي 5/2 سانتي متري مي بريم. در قابلمه پياز و سير را با کمي روغن تفت داده، سپس بادمجان ها و قارچ را اضافه کرده، باز کمي تفت مي دهيم. پس از آن رب گوجه، پوره گوجه فرنگي، آب سبزيجات، زنجبيل، نمک، فلفل و سبزي معطر را به آن اضافه مي کنيم مي گذاريم آهسته بپزد و آبش تبخير شود.
براي درست کردن سس، کره را در قابلمه ريخته، سپس آرد را اضافه مي کنيم و کمي تفت مي دهيم. پس از آن شير و جوز را اضافه کرده و مرتب هم مي زنيم تا غليظ شود. در آخر نمک را به آن مي افزاييم.
لازانياها را در آب جوش پخته و روي دستمال تميز آشپزخانه مي گذاريم. آن گاه فر را در حرارت 200 درجه سانتي گراد گرم کرده و ته قالب مخصوص( اندازه حدود 20×30 سانتي متر) را چرب کرده، يک مقداري از سبزيجات مي ريزيم، سپس يک ورق لازانيا را روي آن گذاشته و مقداري از سس سفيد مي ريزيم و اين کار را تکرار مي کنيم. در آخرين لايه، ابتدا سس سفيد و بعد مخلوط پنيرها را مي پاشيم و در فر مي گذاريم تا سه ربع بماند و روي آن طلايي شود.


طرز تهيه سس سفيد براي لازانيا:

مواد لازم:

کره 50 گرم
آرد سفید 2 قاشق سوپخوری
شیر 2 فنجان
نمک و فلفل به مقدار دلخواه



طرز تهيه: کره را آب کرده و آرد را با آن کمي تفت مي دهيم. شير ار به تدريج اضافه مي کنيم تا سس صاف و يکنواخت و غليظ شود. سپس نمک و فلفل را اضافه مي کنيم. حالا سس آماده مصرف است.

نکات تغذيه اي :
در تهيه اين لازانيا از گوشت استفاده نشده است و غذاي مناسبي براي افرادي است که رژيم گياهخواري دارند

_________________
سلام غریبه اشنا

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
وحید
کاربر قديمي
کاربر قديمي


عضو شده در: 22 اسفند 1384
پست: 738
iran.gif


امتیاز: 184
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: سه‌شنبه 27 تیر 1385 - 13:25    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

قيمه گياهخواري
(براي چهار نفر)



مواد لازم:
500 گرم نخود فرنگي پخته
150 گرم پنير محلي خرد شده
100 گرم گوجه فرنگي خرد شده
نصف پيمانه گشنيز خرد شده
نصف قاشق غذاخوري پودر زيره و تخم گشنيز
كمتر از يك قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز
به مقدار كافي نمك


موادي كه بايد با هم آسياب شوند

يك عدد پياز متوسط خرد شده
يك تكه يا يك قاشق پودر شده زنجبيل
سه حبه سير


طرز تهيه:
روغن را در ظرفي حرارت داده ، به آن پنير خرد شده بيفزاييد و سرخ كنيد تا طلايي شود . موادي را كه با هم آسياب كرده ايد به آن بيفزاييد و سپس يك پيمانه آب افزوده و پنج دقيقه به هم بزنيد . تمام مخلفات ديگر به اضافه نمك و نخود فرنگي را نيز بيافزاييد. سپس يك پيمانه آب افزوده ، به مدت پنج دقيقه مخلوط را بجوشانيد، برگ هاي گشنيز را روي آن پاشيده و به صورت داغ سرو كنيد.
نكات تغذيه اي :
اين غذا حاوي گوشت و محصولات گوشتي نيست و در عين حال محتوي نخود سبز و گوجه فرنگي، پياز وسير است ، از اين رو غذايي مفيد براي افراد مبتلا به عوارض قلب وعروق وهمچنين غذايي مناسب است براي افرادي كه رژيم لاغري را رعايت مي كنند .هر پرس اين غذا( در صورتي كه ميزان هاي ذكر شده براي چهار نفر مساوي رعايت شود) محتوي 200 كالري است . پس يك غذاي بسيار كم كالري است و مصرف آن با 10 قاشق برنج يك وعده غذايي مناسب براي افراد تحت رژيم است.

_________________
سلام غریبه اشنا

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
وحید
کاربر قديمي
کاربر قديمي


عضو شده در: 22 اسفند 1384
پست: 738
iran.gif


امتیاز: 184
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: سه‌شنبه 27 تیر 1385 - 13:47    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

قليه ماهي



مواد لازم:

يك كيلو( شوريده- سنگسر- هامور) ماهي پوست گرفته و پاك شده
يك بوته سير
300 گرم سبزي( گشنيز و شنبليله)
يك بسته تمرهندي
يك عدد متوسط پياز
به قدر دلخواه زردچوبه و نمك
يك قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز
يك قاشق غذا خوري و يا يك فنجان آب گوجه فرنگي رب گوجه فرنگي


طرز تهيه :
ماهي را به اندازه ي تكه هاي 4×4 سانتي متر خُرد كرده و مي شوييم . ماهي كه براي قليه ماهي استفاده مي كنيم بايستي بدون استخوان باشد. به همين دليل ماهي هاي : شوريده- سنگسر- هامور و حلوا سياه براي تهيه اين غذا مناسب هستند. سبزي اين خورشت شامل شنبليله و گشنيز، هر كدام يه ميزان 150 گرم مي باشد. پياز خرد شده را با 3 قاشق سوپخوري روغن، كمي تفت مي دهيم. سپس سير و شنبليله و گشنيز خرد شده، را با آن كمي تفت مي دهيم. ماهي را با كمي زردچوبه و نمك، به همراه سبزي ها تفت مي دهيم. بعد شيره تمرهندي و رب گوجه فرنگي را اضافه كرده و قليه ماهي را با شعله ملايم به مدت 30 دقيقه مي پزيم. غذا آماده ي سرو است.
نكات تغذيه اي :
اين خورشت ، يك غذاي محلي خوشمزه و براي نواحي خوزستان است. به علت دارا بودن سبزي و سير، غذاي خوش طعم و خوش رنگي است. ترشي اين غذا بوسيله تمرهندي تأمين مي شود.
همچنين در تهيه اين خورش به جاي گوشت قرمز از ماهي استفاده شده است كه نه تنها ضرري ندارد ، بلكه داراي فوايد بسياري است. كساني كه داراي چربي خون بالا و يا ناراحتي قلبي هستند، مي توانند از اين خورشت استفاده كنند ولي به شرط آنكه مواد با مقدار كمي روغن و براي مدت كوتاهي تفت داده شوند.

_________________
سلام غریبه اشنا

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
kimiya
مدير انجمن "عکاسي"و"گپ"
مدير انجمن


عضو شده در: 26 دی 1384
پست: 461
محل سکونت: TehRaN blank.gif


امتیاز: 48
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: پنج‌شنبه 29 تیر 1385 - 13:35    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دست پختت خوبه وحید ؟ ما شام میخوایم ها!
_________________
فردا و دیروز با هم دست به یکی کردند دیروز با خاطراتش ماروفریب داد فردا هم با وعده هایش ما رو خواب کرد.....وقتی چشم باز کردیم امروز گذشته بود....ღ

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی شناسه عضویت در Yahoo Messenger
وحید
کاربر قديمي
کاربر قديمي


عضو شده در: 22 اسفند 1384
پست: 738
iran.gif


امتیاز: 184
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: پنج‌شنبه 29 تیر 1385 - 22:09    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

شام چی بید جیگر
قرار دستورپخت ابگوشت پیدا کنم بنویسم بعد شام بدیم

_________________
سلام غریبه اشنا

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
وحید
کاربر قديمي
کاربر قديمي


عضو شده در: 22 اسفند 1384
پست: 738
iran.gif


امتیاز: 184
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: سه‌شنبه 3 مرداد 1385 - 12:05    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

كاچي


مواد لازم:
2 ليوان آرد
2 ليوان شكر
250 تا 300 گرم كره
نصف فنجان گلاب
يك قاشق چايخوري زعفران سائيده
50 گرم خلال بادام
كمي پودر پسته و دارچين


طرز تهيه:
شكر را با 4 ليوان آب مي گذاريم بجوشد. سپس آن را صاف كرده، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه مي كنيم و آن را كنار مي گذاريم. كره را در يك قابلمه ريخته، پس از آب شدن كره آرد را كم كم اضافه مي كنيم. بعد با قاشق چوبي آن را مرتب به هم مي زنيم. شعله را ملايم كرده و به هم زدن آن ادامه مي دهيم تا رنگ آرد طلايي شود ( براي تهيه كاچي نياز به سرخ كردن آرد نمي باشد). در اين مرحله نصف قاشق چايخوري نمك اضافه كرده و قابلمه را از روي حرارت برمي داريم و شربت را كم كم به آن اضافه مي كنيم و مرتب به هم مي زنيم تا مايع صاف و يك دست شود. خلال بادام را هم اضافه مي كنيم و ظرف را مجدداً روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا كاچي جا بيفتد . در صورتي كه كاچي كمي سفت شد، مي توانيم يك ليوان آب به آن اضافه كنيم و مي گذاريم كاچي به روغن بيفتد.
در بعضي از نقاط ايران به كاچي چند عدد تخم مرغ اضافه مي كنند و در آن را مي گذارند تا تخم مرغ ها خودش را بگيرد. معمولاً اين نوع كاچي را براي خانم هاي تازه زايمان كرده، مي پزند.
براي تزئين روي كاچي مي توانيم از پودر دارچين و پودر پسته استفاده كنيم.

نكات تغذيه اي :
كاچي يك دسر ايراني مي باشد، ولي مي توان آن را در شام به عنوان غذا به همراه نان ميل كرد. كاچي به علت دارا بودن آرد و كره داراي انرژي زيادي مي باشد و با افزودن تخم مرغ اين انرژي بيشتر مي شود. به عنوان مثال، انرژي حاصل از كره و آرد، به تنهايي، با مقادير داده شده در تهيه اين كاچي ، 3115 كالري مي باشد كه انرژي قابل توجهي است. به همين دليل براي افراد لاغر و كساني كه دچار ضعف مي شوند، دسر مناسبي مي باشد.

_________________
سلام غریبه اشنا

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
وحید
کاربر قديمي
کاربر قديمي


عضو شده در: 22 اسفند 1384
پست: 738
iran.gif


امتیاز: 184
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: شنبه 7 مرداد 1385 - 07:42    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

دسرهلو يا زردآلو



مواد لازم :

يك ليوان ( هلو يا زرد آلو به صورت كمپوت باشد) پوره هلو يا زرد آلو
دو قاشق مرباخوري و يك قاشق چايخوري پودر ژلاتين
دو قاشق سوپ خوري شكر
يك قاشق مرباخوري آب ليمو ترش
يك سوم ليوان ( خامه احتياج به شيرين شدن و هم زدن ندارد) خامه ساده يا ماست سفت
سه قاشق سوپ خوري آب كمپوت هلو يا زرد آلو
سه قاشق سوپ خوري آب
يك ليوان سرخالي كرم كاستارد


طرز تهيه
زرد آلوهاي كمپوت شده را در صافي مي ريزيم تا آب اضافي آنها گرفته شود. سپس سه قاشق سوپ خوري آب كمپوت را به همراه شكر و زردآلوها در مخلوط كن مي ريزيم تا به صوت پوره درآيد. اين پوره را با كرم كاستارد( طرز تهيه آن در قسمت پايين آمده است) مخلوط كرده و با قاشق هم مي زنيم، سپس ژلاتين را در سه قاشق سوپ خوري آب سرد مي ريزيم و روي بخارآب( حرارت غيرمستقيم) مثلاً روي كتري مي گذاريم تا مخلوط كاملاً روان گردد. آن گاه ژلاتين حل شده را به مواد، اضافه كرده، آب ليمو، ماست سفت يا خامه را نيز بدان مي افزاييم و خوب هم مي زنيم . مواد را در قالب مخصوص كه چرب شده مي ريزيم و به مدت يك ساعت در يخچال مي گذاريم تا ببندد.
طرز تهيه كرم كاستارد:
شير .............................. 2 پيمانه شيريني پزي
نشاسته ذرت ................... 2 قاشق سوپخوري
شكر ............................. نصف پيمانه
زرده تخم مرغ.................. 2 عدد
شير سرد، نشاسته ذرت و شكر را با هم حل كرده، تخم مرغ ها را اضافه كرده و خوب مخلوط مي كنيم. سپس روي حرارت ملايم قرار مي دهيم و به طور مداوم هم مي زنيم تا غليظ شده و مثل فرني شود. بعد از اينكه به غلظت رسيد از روي حرارت بر مي داريم، وانيل يا هر اسانس ديگري كه تمايل داريم به آن اضافه مي كنيم و هم مي زنيم.بعد از سرد شدن در تهيه دسر استفاده مي كنيم.

_________________
سلام غریبه اشنا

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
صفحه 2 از 4


 

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB © 2001 phpBB Group
قالب فارسی شده توسط ایران یاد

INP-Nuke Copyright © 2005-2006 IranNuke Portal
Powered by  MyPagerank.Net
PHP-Nuke © 2004 by Francisco Burzi | INP-Nuke Copyright © 2005-2006 IranNuke Portal

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.15 ثانیه