Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی

AhwazServer
وب سایت سجاد - آدرس جدید : www.1.Sajjad.ir: انجمنهای تخصصی

انجمنهای تخصصی سایت سجاد :: مشاهده موضوع - آشپزی
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست انجمنهای تخصصی سایت سجاد » خانمها

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
آشپزی رفتن به صفحه قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
وحید
کاربر قديمي
کاربر قديمي


عضو شده در: 22 اسفند 1384
پست: 738
iran.gif


امتیاز: 184
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: شنبه 7 مرداد 1385 - 08:39    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

شيريني زبان با خمير هزارلا

مواد لازم براي تهيه خمير كره اي يا هزارلا :
300 گرم آرد كاملا سفيد
150 گرم كره
يك عدد تخم مرغ
يك قاشق سوپخوري روغن مايع
يك دوم قاشق چايخوري جوهرليمو
يك دوم قاشق چايخوري وانيل
يك قاشق چايخوري نمك
يك فنجان آب خنك


طرز تهيه خمير هزارلا :
در كاسه بزرگي آرد را بريزيد. وسط آن را گود كرده و در ظرف ديگري تخم مرغ، روغن مايع، جوهرليمو، آب و نمك را مخلوط كنيد و آن را به آرد اضافه كنيد تا خمير صاف يك دستي به عمل بيايد. خمير را يك ساعت بگذاريد، بماند تا جا بيفتد. روي سطح مسطحي آرد پاشيده، خمير را به قطر2 سانتي متر به شكل مربع پهن كرده و كره را در وسط خمير جاي دهيد و چهارگوش خمير را روي كره بكشيد و با وردنه آرام آرام روي خمير ضرباتي وارد كنيد تا كره نرم شود. سپس خمير را به ضخامت يك سانتي متر پهن كرده و آن را شش لا، تا بزنيد و در جاي خنك بگذاريد و پس از 20 دقيقه خمير را مجدداً پهن كرده و به قطر يك سانتي متري باز كنيد و اين بار برعكس دفعه گذشته، عرض خمير را طول خمير قرار دهيد و شش لا، تا بزنيد و در جاي خنكي بگذاريد و باز بعد از20 دقيقه عمل دفعه گذشته را تكرار كنيد و هر بار آرد اضافه روي خمير را با برس كنار زده و 6 بار خمير را باز و بسته كنيد و در دفعه آخر آن را به قطر يك سانتي متر پهن كنيد. شيريني هايي كه مي توانيد با اين خمير تهيه كنيد عبارتند از: ناپلئوني، پاپيوني، زبان، قيفي، خامه اي و ولوان.
يادآوري: ما مي توانيم به جاي كره از روغن مخصوص قنادي ( روغن صاف) نيز استفاده نماييم. در ضمن تهيه اين خمير نياز به تجربه دارد. لذا از خواهران و دختران عزيز خواهش مي كنيم در تهيه اين خمير دقت كافي و كامل را رعايت كنند تا خمير مورد علاقه خود را به دست آورند.

طرز تهيه شيريني زبان :
خميرهزارلا را به شكل مربع يا مستطيل به قطر 5/1 تا 1 سانتي متر باز كرده و با قالب شيريني زبان، خمير را قالب مي زنيم و با نوك كارد تيزي وسط خمير را از طول برش 2 سانتي مي زنيم و سطح آنها را با شربت كارامل و تخم مرغ مخلوط شده ( شربت كارامل: شكر را روي حرارت بخار آب ذوب كرده و تخم مرغ را به آن مي افزاييم ) تزئين مي كنيم و در سيني فرمي چينيم و آن را در وسط پنجره فر روي درجه 400 فارنهايت، مدت 20 دقيقه قرار مي دهيم تا شيريني ها پف كرده و بپزند.
يادآوري: 1- در صورتي كه جوهرليمو خمير بيش از حد معين شده مصرف شود، شيريني زبان كج خواهد شد.2- داغ بودن زيادي فر باعث سوخته شدن سطح شيريني ها خواهد شد و مغز آنها نپخته خواهند ماند.

_________________
سلام غریبه اشنا

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
وحید
کاربر قديمي
کاربر قديمي


عضو شده در: 22 اسفند 1384
پست: 738
iran.gif


امتیاز: 184
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: شنبه 7 مرداد 1385 - 09:19    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

كارامل شكلاتي مكزيكي



مواد لازم براي 4 نفر:

120 گرم شكر
2 قاشق غذاخوري آب
نصف يك عدد آب ليمو ترش
280 ميلي ليتر شير( پاستوريزه)
60 گرم شكلات
يك تكه دارچين نكوبيده
يك عدد تخم مرغ
2 عدد زرده تخم مرغ
4 قاشق غذاخوري يا60گرم شكر


طرز تهيه:
120 گرم شكر را با آب و آب ليمو ترش در قابلمه كوچك ريخته و روي حرارت مي گذاريم تا شكر حل شود. گاهي تابه را حركت مي دهيم ، ولي به هيچ وجه هم نمي زنيم و مي گذاريم بجوشد و به رنگ كاراملي دربيايد. فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتيگراد يا350 درجه فارنهايت گرم مي كنيم. قالب را با كارامل مي پوشانيم، به اين ترتيب كه كارامل را داخل قالب ريخته و تكان مي دهيم تا يك لايه از آن داخل قالب را بپوشاند و مي گذاريم تا خنك شود.
شكلات را خرد كرده و داخل شيرمي ريزيم. سپس روي حرارت مي گذاريم تا شكلات حل شود. بعد دارچين را هم اضافه مي كنيم. يك عدد تخم مرغ و زرده ها را با باقي مانده ي شكر به هم مي زنيم، سپس دارچين نكوبيده را از داخل شير بيرون مي آوريم و شير گرم را در حال به هم زدن، به مخلوط تخم مرغ و شكر اضافه مي كنيم. پس از آن مخلوط را داخل قالب ريخته و به صورت بن ماري* داخل فرمي گذاريم كه 20 تا 30 دقيقه بماند يا تا وقتي كه وسط دسرما خيلي كم بلغزد. سپس از داخل فرخارج كرده، مي گذاريم خنك شود و بعد به مدت 5 تا 6 ساعت مي گذاريم در يخچال بماند؛ آن گاه داخل ظرف بر مي گردانيم. كافي است اطراف قالب را با نوك چاقو جدا كنيم و كمي قالب را تكان دهيم تا دسر به راحتي بيرون بيايد.
* بن ماري: گرم كردن و حل كردن مواد غذايي روي بخار آب را طريقه بن ماري مي گويند. به عنوان مثال : محتوي ظرف غذا را در ظرف آبي قرار داده و آن را روي حرارت اجاق قرارمي دهيم تا آب آرام آرام بجوشد و غذاي سرد به اين وسيله گرم شود و اين بهترين و بهداشتي ترين روش براي گرم كردن غذا و حل كردن شكلات مي باشد.
در طرز تهيه اين دسر هم آمده است كه قالب محتوي مواد دسر را در يك ظرف آب گرم قرار داده و در فرمي گذاريم تا به روش بن ماري تهيه شود.

_________________
سلام غریبه اشنا

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
وحید
کاربر قديمي
کاربر قديمي


عضو شده در: 22 اسفند 1384
پست: 738
iran.gif


امتیاز: 184
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: شنبه 7 مرداد 1385 - 09:27    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سالاد اسفناج



مواد لازم براي تهيه سالاد :

نيم كيلو اسفناج تازه
يك عدد متوسط كلم برگ قرمز
يك عدد متوسط پياز
يك دوم فنجان برگه ي زردآلو
يك فنجان مغز تخمه ي آفتابگردان
به مقدار كم نمك


مواد لازم براي سس سالاد :

2 قاشق غذاخوري روغن زيتون
2 قاشق غذاخوري آب نارنج
2 قاشق غذاخوري ريحان تازه ي ساطوري شده
2-1 حبه( در صورت تمايل) سير( رنده شده)
2 قاشق غذاخوري آب انار شيرين


طرز تهيه :
برگ هاي اسفناج را شسته و درشت خرد كنيد. سپس آنها را در ظرفي بريزيد.
كلم قرمز را به صورت خلالي باريك ببريد و يا رنده كنيد ، زيرا بعضي از افراد آن را خوب نمي جوند.
سپس پياز را خلالي و برگه ي هلو را به صورت باريك ببريد و همه را به همراه مغز تخمه ي آفتابگردان به ظرف محتوي اسفناج اضافه كنيد . خوب هم بزنيد تا همه ي مواد با يكديگر مخلوط شوند.
براي سس اين سالاد در ظرفي جدا ، روغن زيتون و آب نارنج ( به جاي آن مي توانيد از سركه سيب يا آبغوره نيز استفاده كنيد ) را با هم مخلوط كنيد. كمي نمك بيفزاييد و بعد سس را بچشيد. ملس بودن سس را مي توانيد با آب انار تازه كم و يا زياد كنيد.
بعد از اينكه مزه ي دلخواه را به دست آورديد ، سير رنده شده و ريحان ساطوري شده را به آن اضافه كنيد و خوب به هم بزنيد. آنگاه روي سالاد بريزيد و سالاد را دوباره با سس مخلوط كرده و سپس سرو كنيد.
نكات تغذيه اي :
1- اين سالاد به علت دارا بون آهن براي افراد كم خون يا دچار فقر آهن و كساني كه ضعف بدني دارند يا حتي دچار ريزش مو هستند بسيار مفيد مي باشد.
2- به علت دارا بودن مقدار بالاي اسيد فوليك براي خانم هاي باردار مناسب است ، ولي اسيد فوليك در اسفناج خام موجود است و در اثر پختن از بين مي رود.
3- اسفناج به علت دارا بودن آنتي اكسيدان ها، با سرطان و تصلب شرائين مقابله مي كند.
4- اسفناج خام به علت دارا بودن فيبر روده را فعال و تخليه مي كند.
5- بيماران كليوي بايد از خوردن اسفناج خودداري كنند ، زيرا به علت دارا بودن اسيد اكساليك، با كلسيم تركيب شده و سنگ كليه را به وجود مي آورد.

_________________
سلام غریبه اشنا

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
وحید
کاربر قديمي
کاربر قديمي


عضو شده در: 22 اسفند 1384
پست: 738
iran.gif


امتیاز: 184
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: چهار‌شنبه 11 مرداد 1385 - 13:06    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

بستنی يخی با طعم ليمو



مواد لازم :

2 فنجان آب
1 فنجان شكر
5/1 فنجان آب ليمو ترش
2 عدد سفيده ی تخم مرغ

طرز تهيه :
1- آب و شكر را روی حرارت ملايم می گذاريم تا حدود 10 دقيقه بجوشد.
2- آب ليمو ترش را اضافه می كنيم. سپس حدود يك ساعت در فريزر می گذاريم تا خودش را بگيرد ولی سفت نشود.
3- بعد از آن ، با همزن برقی آن را به هم می زنيم و سفيده های تخم مرغ را نيز به آن اضافه می كنيم . دوباره به هم می زنيم. پس از آن مجدداً مخلوط را در ظرف ريخته و در فريزر می گذاريم تا خودش را بگيرد. در پايان آن را با قاشق در بشقاب گذاشته و سرو می كنيم.

نكات تغذيه ای :
بستنی يكی از اشتها برانگيزترين دسرهای محبوب همه ما است . با توجه به گرمای فصل تابستان تهيه بستنی يخی با طعم ليمو كه منبع خوبی از ويتامين C است، در منزل خالی از لطف نخواهد بود.

_________________
سلام غریبه اشنا

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
وحید
کاربر قديمي
کاربر قديمي


عضو شده در: 22 اسفند 1384
پست: 738
iran.gif


امتیاز: 184
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: چهار‌شنبه 11 مرداد 1385 - 13:12    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سالاد الويه



مواد لازم

يك عدد سينه مرغ متوسط
750 گرم سيب زميني
200 گرم خيار شور
يك قوطي نخود سبز
4 عدد تخم مرغ آب پزشده سفت
2 عدد هويج آب پز
يك عدد پياز متوسط
نصف فنجان خامه
2فنجان سس مايونز
4 قاشق سوپخوري سركه يا آبليمو
2 قاشق سوپخوري روغن زيتون
به قدردلخواه نمك و فلفل


طرز تهيه:
سينه مرغ را با پياز، هويج، 2 قاشق آبليمو، كمي نمك و يك ليوان آب مي گذاريم كه پخته شود و آب آن كاملاً كشيده شود. سيب زميني را بعد از آب پزشدن پوست گرفته، خيلي ريز خرد مي كنيم. استخوانهاي مرغ را جدا كرده و گوشت آن را خرد مي كنيم. بعد هويج وخيار شور را خرد و با كليه مواد خرد شده مخلوط كرده و در ظرف بزرگي مي ريزيم. تخم مرغ را بعد از خردكردن با بقيه آبليمو، روغن زيتون، خامه،نصف مقدار سس مايونز، كمي نمك و فلفل خوب مخلوط مي كنيم. سپس در يك ظرف مناسب مواد سالاد الويه را ريخته و آن را به شكل دلخواه درست مي كنيم. بقيه سس مايونز را با كاردك بر سطح سالاد مي كشيم و با خيار شور، گوجه فرنگي گل شده ، جعفري ،تعدادي زيتون و نخود فرنگي روي آن را تزئين مي كنيم.

نكات تغذيه اي:
اين غذا به راحتي تهيه شده و به صورت سرد سرو مي شود. بنابراين به عنوان ساندويچ براي زنگ تفريح كودكان در مدرسه مي تواند مورد استفاده قرار گيرد. اين غذا به علت دارا بودن مرغ و تخم مرغ از لحاظ پروتئيني غني است و براي رشد كودكان مناسب است. همچنين به علت اينكه حاوي سبزيجات مختلفي است از لحاظ تأمين ويتامين ها مفيد است.

_________________
سلام غریبه اشنا

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
Sajjad
ناظر سايت
ناظر سايت


عضو شده در: 17 دی 1384
پست: 6095
محل سکونت: اهواز iran.gif


امتیاز: 3245
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: دوشنبه 16 مرداد 1385 - 04:48    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

آبگوشت لپه و ليمو عماني
مواد لازم براي 6 نفر:
گوشت ماهيچه يا استخوان سردست=750گرم
لپه=50 گرم يا يک پيمانه سرخالي
ليمو عماني=4 تا 5 عدد
پياز متوسط=دو تا سه عدد
روغن مايع=دو سه قاشق سوپخوري
نمک و فلفل=به مقدار کم
زردچوبه=1 قاشق مرباخوري

طرز تهيه:
پياز را خرد و با روغن به حدي سرخ مي کنيم که طلايي شود،بعد لپه را تميز مي کنيم و مي شوييم و با پياز يک تفت مي دهيم،بعد گوشت را تکه تکه مي کنيم و داخل پياز و لپه مي ريزيم و حرارت را ملايم مي کنيم تا آب گوشت کشيده شود،زردچوبه را اضافه مي نماييم و بهم مي زنيم .5 تا 6 ليوان آب سرد داخل گوشت مي ريزيم و مي گذاريم جوش بيايد،در ظرف را محکم مي بنديم و حرارت را ملايم مي کنيم،کمي که آبگوشت جوشيد و نيم پز شد ليمو عماني را تکه تکه مي کنيم و هسته آن را مي گيريم و داخل آبگوشت مي ريزيم و مي گذاريم گوشت کاملا بپزد،در اواخر طبخ پنج تا شش عدد سيب زميني اسلامبولي يا پشندي را پوست مي کنيم و با کمي نمک و فلفل داخل آبگوشت مي ريزيم و مي گذاريم سيب زميني بپزد .اگر با مقدار آب تعيين شده فوق گوشت نپزد بايد مقداري آب گرم به آن اضافه نمود.ممکن است يک قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي به اين گوشت اضافه کنيم.

_________________

آخرين پستهاي انجمن
<< قوانين و شرايط استفاده از انجمنها >>
<< لطفا سعي کنيد به انجمنهاي مشابه اينجا نريد >>
<< روش ديدن نامه هاي جديد >>
<< کد آخرين ارسالهاي انجمنهاي تخصصي سايت سجاد >>

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
Sajjad
ناظر سايت
ناظر سايت


عضو شده در: 17 دی 1384
پست: 6095
محل سکونت: اهواز iran.gif


امتیاز: 3245
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: دوشنبه 16 مرداد 1385 - 04:50    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

آبگوشت بادنجان

مواد لا زم ( براي 2 نفر)
گوشت ماهيچه با استخوان 200 گرم
لپه 50 گرم
بادنجان کوچک 2 عدد
پياز متوسط 3 عدد
سيب زميني متوسط 2 عدد
رب گوجه فرنگي 2 قاشق
روغن
نمک و فلفل سياه به مقدار کافي
زرد چوبه 1 قاشق مربا خوري

[B]طرز تهيه:
گوشت را با 2 تا 3 عدد پياز خرد کرده و 5 تا 2 ليوان آب با حرارت ملا يم مي گذاريم نيم پز شود بعد لپه را مي شوييم و اضافه مي نماييم تا لپه و گوشت کام? بپزند بادنجانها را پوست مي کنيم حلقه حلقه مي بريم کمي نمک ميزنيم وبا روغن در حرارت ملا يم سرخ مي کنيم و سيب زميني را پوست مي کنيم وبا غوره و بادنجان داخل گوشت مي ريزيم سيب زميني که پخته شد رب گوجه فرنگي و باندازه کافي نمک و کمي ادويه در آبگوشت مي ريزيم و بعد از چند جوش آبگوشت را درظرف ميکشيم بديهي است که اگر گوشت با مقدار آب فوق نپخت مقداري آب اضافه مي نماييم.

_________________

آخرين پستهاي انجمن
<< قوانين و شرايط استفاده از انجمنها >>
<< لطفا سعي کنيد به انجمنهاي مشابه اينجا نريد >>
<< روش ديدن نامه هاي جديد >>
<< کد آخرين ارسالهاي انجمنهاي تخصصي سايت سجاد >>

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
Sajjad
ناظر سايت
ناظر سايت


عضو شده در: 17 دی 1384
پست: 6095
محل سکونت: اهواز iran.gif


امتیاز: 3245
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: دوشنبه 16 مرداد 1385 - 04:56    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

حلیم

مواد لازم
گوشت سردست بدون استخوان گوسفند- 1 کیلو
گندم پوست گرفته- 1 کیلو
پیاز- 2 تا 3 عدد
چاشنی های مختلف:
دارچین
شکر
روغن داغ
طرز تهیه:
گوشت را بدون خرد کردن و پیاز درسته را می گذاریم کاملا پخته شده به طوریکه به را حتی کوبیده شود. آرد را در ظرف مناسبی ریخته و مرتب بهم می زنیم تا غلیظ شود. این مایع را با گوشت کوبیده مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم. غلظت حلیم که نباید زیاد سفت ﻣﺛﻝ گوشت کوبیده و یا زیاد شل و روان باشد در هنگام مصرف می توانیم روی آن را دارچین پاشیده و یا با روغن داغ و شکر میل نماﺌﻳﻢ.

_________________

آخرين پستهاي انجمن
<< قوانين و شرايط استفاده از انجمنها >>
<< لطفا سعي کنيد به انجمنهاي مشابه اينجا نريد >>
<< روش ديدن نامه هاي جديد >>
<< کد آخرين ارسالهاي انجمنهاي تخصصي سايت سجاد >>

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
Sajjad
ناظر سايت
ناظر سايت


عضو شده در: 17 دی 1384
پست: 6095
محل سکونت: اهواز iran.gif


امتیاز: 3245
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: چهار‌شنبه 15 شهریور 1385 - 06:31    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

لطفا اينجا فقط دستور آشپزي بزاريد

مرسي

_________________

آخرين پستهاي انجمن
<< قوانين و شرايط استفاده از انجمنها >>
<< لطفا سعي کنيد به انجمنهاي مشابه اينجا نريد >>
<< روش ديدن نامه هاي جديد >>
<< کد آخرين ارسالهاي انجمنهاي تخصصي سايت سجاد >>

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
hasan
مدير"عکاسي"،"شعر"،"طنز"
مدير


عضو شده در: 12 فروردین 1385
پست: 2699
محل سکونت: Yazd blank.gif


امتیاز: 844
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: شنبه 15 اردیبهشت 1386 - 06:32    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

به نام خدا



خورش کاري (هندي)


مواد لازم

سينه مرغ= 1 عدد کامل

پياز= 2 عدد متوسط

خامه= 50 گرم

آرد= 3 قاشق غذا خوري

نمک و فلفل و زرد چوبه= به ميزان دلخواه

ادويه کاري= 2 قاشق مربا خوري

کره= 50 گرم

روغن= 2 قاشق غذا خوري

سيب زميني= 2 عدد متوسط



طرز تهيه:



ابتدا مرغها را تکه تکه کرده به اندازه هاي مساوي و آنها را با يک عدد پياز و زرد چوبه بگذاريد نيم پز شوند .(با 2 ليوان آب) سپس پياز بعدي را نگيني کرده با کره و روغن سرخ کرده فقط تا حدي که پياز نرم شود آرد را در کره و پياز ريخته تا کمي سرخ شود بعد کاري وفلفل را به آن اضافه کرده با 5/1 ليوان آب کاملا مخلوط ميکنيم و بعد پياز داخل مرغ را خارج کرده اين مواد را به مرغ مان که نيم پز شده اضافه ميکنيم . سيب زميني ها را هم خورد کرده به اندازه 4 سانتي و مکعبي و داخل مرغ ميکنيم و اجازه ميدهيم غذا جا بيفتد . بعد گاز را خاموش ميکنيم اجازه ميدهيم يه کم از گرماي آن کم شود بعد خامه را اضافه ميکنيم . اين غذا را حتما بايد با برنج سرو شود . و يک غذاي هندي است و بسيار خوش طعم براي کساني که غذا هاي ادويه دار و تند دوست دارند .




نوش جان

_________________

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email شناسه عضویت در Yahoo Messenger
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
صفحه 3 از 4


 

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB © 2001 phpBB Group
قالب فارسی شده توسط ایران یاد

INP-Nuke Copyright © 2005-2006 IranNuke Portal
Powered by  MyPagerank.Net
PHP-Nuke © 2004 by Francisco Burzi | INP-Nuke Copyright © 2005-2006 IranNuke Portal

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.06 ثانیه