Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی

AhwazServer
وب سایت سجاد - آدرس جدید : www.1.Sajjad.ir: انجمنهای تخصصی

انجمنهای تخصصی سایت سجاد :: مشاهده موضوع - نکات طلائی خانه داری
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست انجمنهای تخصصی سایت سجاد » خانمها

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
نکات طلائی خانه داری رفتن به صفحه 1, 2  بعدی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
Sajjad
ناظر سايت
ناظر سايت


عضو شده در: 17 دی 1384
پست: 6095
محل سکونت: اهواز iran.gif


امتیاز: 3245
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: دوشنبه 10 دی 1386 - 07:03    عنوان:  نکات طلائی خانه داری پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

نکات طلائي خانه داري (1)



صداي زياد آبميوه گيري
صداي زياد آبميوه گيري يا از متعادل نبودن صافي است که بايد بازديد و يا تعويض شود و يا موتور خراب شده که بايد از تعمير کار کمک بگيريد.

علت حرکت آبميوه گيري
اگر در حين استفاده از آبميوه گيري، حرکت مي کرد، بدين معناست که صافي تعادل ندارد و يا محفظه ي آن پر شده است.

خرابي صافي آبميوه گيري
اگر آبميوه ي شما همراه با تفاله باشد ، نشانه ي آن است که صافي آبميوه گيري خراب شده و بايد تعويض شود.

علت داغ شدن آبميوه گيري
اگر آبميوه گيري شما پس از روشن کردن خيلي سريع داغ شد، اين يک هشدار است که مي تواند دو علت داشته باشد، محور موتور درپوشها لقي دارد و يا اينکه موتور نيم سوز شده است. حتماً از يک تعمير کار کمک بخواهيد.

استفاده ي درست از آبميوه گيري
اگر ميوه هسته دارد، ابتدا هسته ها را از ميوه خارج کنيد؛ در غير اين صورت هسته ها مانع چرخش موتور يا تيغه هاي دستگاه مي شوند. در محفظه ي بالا بيش از اندازه ميوه نريزيد و مراقب باشيد تا بيش از حد تفاله در آن جمع نشود، چون به موتور فشار مي آورد و آن را مي سوزاند.در آبميوه گيريهايي که صافي فلزي دارند، اگر فشار تفاله ها يا مقدار ميوه ي ريخته شده زياد باشد، صافي از حالت تعادل خارج مي شود و در نتيجه وقتي دستگاه را روشن مي کنيم، آبميوه گيري به حرکت در مي آيد، براي جلوگيري از حرکت دستگاه بايد تفاله ها را تخليه کرد و يا از مقدار ميوه ها کاست.هرگز موتور را درون آب فرو نبريد.قسمتهاي متحرک بالاي آبميوه گيري مثل درپوش و تيغه را پيش از روشن کردن دستگاه کاملاً در جاي خود محکم کنيد. پيش از خاموش کردن و ايستادن کامل موتور، هرگز در پوش آن را باز نکنيد.

يخچال را كجا قرار دهيم بهتر است؟
هرگز يخچال را در نزديکي اجاق گاز يا آبگرمکن قرار ندهيد، زيرا حرارت ناشي از پخت و پز اجاق گاز، باعث کاهش عمر دستگاه مي شود. به علاوه محل استقرار يخچال بايد بين 15 تا 20 سانتي متر از ديوار فاصله داشته باشد.

تميز كردن فريزر
سبزيجات، گوشت مرغ، ماهي و گوسفند، هر کدام را در طبقه ي مخصوص قرار دهيد. به تاريخ بسته‌ها دقت کنيد و مواد را بر اساس تاريخ مصرف آنها در دسترس بچينيد و مواد تاريخ مصرف گذشته را دور بريزيد. روي هر بسته ي جديدي که در فريزر مي گذاريد تاريخ بزنيد. فهرستي از مواد موجود در فريزر تهيه کنيد تا راحت تر بتوانيد آنها را پيدا کنيد.

تميز كردن يخچال
ميوه ها و سبزيجات فاسد شده را دور بريزيد. تمام طبقات يخچال را در آوريد، ديوارها و طبقه ها را تميز کنيد. مواد شبيه به هم را در يک طبقه جاي دهيد. داروها و مواد تاريخ مصرف گذشته را دور بريزيد.

تميز كردن دستمال آشپزخانه
براي تميز كردن دستمالها يا اسفنجهاي جرم گرفته ي آشپزخانه، ابتدا آنها را مدتي در محلول آب و نمك خيس كنيد، تا سريع تر تميز شوند.

رفع بوي تخته ي نان
وقتي گوشت ماهي و يا سبزيجات بودار را روي تخته ي نان بري خورد مي كنيد بوي آنها را به خود جذب مي كند براي از بين بردن بوي پياز , سير و يا ماهي يك ليمو ترش را از وسط نصف كرده روي سطح تخته بماليد و يا آنكه خميري از جوش شيرين و آب درست كرده و روي تخته گذاشته سپس آب بكشيد .

رفع بوي نامطبوع سنگ کنار ظرف شوئي
با مقداري پوست ليمو ترش يا پرتقال مي توان در رفع بوي بد موفق بود .

رفع بوي ظروف پلاستيکي
براي از بين بردن بوي بد ظروف دردار و جعبه هاي پلاستيكي روزنامه ي مچاله شده را در داخل ظرف قرار داده و در را محكم ببنديد و بگذاريد تمام شب را به همان حال بماند.

تميز كردن رنده
براي تميز كردن رنده، مقداري نان خشك روي آن بماليد و سپس به راحتي آنرا بشوييد.

تميز كردن تخته آشپزخانه
جهت پاكسازي تخته ي آشپزخانه كه معمولاً در اثر خرد كردن سبزي هاي مختلف رنگ مي گيرد، كافي است تخته هاي چوبي را با مقدار ي سركه شست و شو دهيد.

ظروف و بوي نامطبوع غذا
جهت از بين بردن بوي نامطبوع غذا از روي ظروف كافي است ظرف را در آب محتوي كمي سركه، مدتي خيس كنيد و سپس بشوييد.

بوي پياز
جهت از بين بردن بوي پياز، مي توانيد دستان خود را قبل و بعد از پوست كندن پياز، به كمي سركه آغشته كنيد.

تميز كردن غذا از قابلمه
براي تميز كردن غذا از قابلمه، آن پر از سركه كرده و بعد از نيم ساعت، قابلمه را با آب و مايع ظرفشويي به راحتي بشوييد.

ضدعفوني كردن ظرفشويي آشپزخانه
براي ضدعفوني كردن سينك (ظرفشويي) آشپزخانه، از محلول هاي شيميايي استفاده نكنيد، به جاي آنها از محلول نمك استفاده كنيد تا علاوه بر رعايت نكات بهداشتي از آسيبهاي ناشي از مواد شيميايي روي بدن خودتان در امان باشيد.

تميز كردن چربي روي اجاق گاز و ديوارهاي آشپزخانه
براي اين منظور پارچه اي را در سركه خيس كرده ، روي آن بماليد . بهتر و آسان تر تميز مي شود .

پاک کردن وسايل سفيد آشپزخانه
براي تميز کردن وسايل سفيد آشپزخانه روي آنها را ابتدا با پارچه اي خيس، نم دار کنيد. بعد پودر زمين شوي را روي آن بريزيد و چند دقيقه صبر کنيد و اسکاچ بکشيد. اگر باز هم پاک نشد روي آن را مايع سفيد کننده بريزيد .

ادامه دارد ...

منبع : iranwomen – با تغييرو تلخيص

_________________

آخرين پستهاي انجمن
<< قوانين و شرايط استفاده از انجمنها >>
<< لطفا سعي کنيد به انجمنهاي مشابه اينجا نريد >>
<< روش ديدن نامه هاي جديد >>
<< کد آخرين ارسالهاي انجمنهاي تخصصي سايت سجاد >>

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
تشکرها از این تاپیک
Sajjad از این تاپیک تشکر میکنم 
Sajjad
ناظر سايت
ناظر سايت


عضو شده در: 17 دی 1384
پست: 6095
محل سکونت: اهواز iran.gif


امتیاز: 3245
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: پنج‌شنبه 13 دی 1386 - 07:43    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

نکات طلايي خانه داري(2)



نحوه ي دم كردن چاي:
چاي رو ميشه با چند مدل چاي تركيب كرد كه از لحاظ طعم - عطر و رنگ چاي ايده آل بشه.- چاي ترجيحا الك شده باشه بهتره.- چاي خشك رو كه تو قوري ميريزيم كمي آب جوش بهش اظافه ميكنيم و بعد اون آب رو خالي ميكنيم تا غبار و گرد چاي جدا بشه.- ميشه كمي آب ريخت و چاي رو گذاشت دم بكشه كه اين عمل باعث مي شه چاي زودتر دم بكشه.- بر روي قوري چاي ميشه يك دستمال تميز انداخت تا چاي بهتر و سريعتر دم بكشه (كه بعد از دم كشيدن بايد اونو برداشت ).- ميشه به چاي جهت عطر دارشدنش هل - گل سرخ - برگ عطر چاي كه از خانواده ي گياه شمعداني هست اظافه نمود.- براي نگهداري چاي براي مدت طولاني, بعد از دم كشيدن ميشه چاي رو از صافي رد كرد و تفاله ي چاي رو جدا كرد و چاي صاف شده رو براي مدت طولاني با همون كيفيت اوليه نگه داشت.- در صورتي كه چاي به مرحله ي جوشيدن رسيد براي جلوگيري از طعم زمخت چاي ميشه بهش يك يا دو حبه قند اضافه كرد. زماني كه مي خواهيدچاي رو در استكان برزيد ميتوانيد در داخل استكان آب جوش بريزيد و بگردانيد تا باعث پايين آمدن دماي چاي نشود.

چند نكته مفيد در مورد روغن
1ـ براي بررسي اينكه آيا روغن مانده در ماهيتابه هنوز قابل استفاده است يا نه، يك تكه نان سفيد داخل روغن بيندازيد، اگر نان، ذرات تيره رنگي را در اطراف خود ايجاد كند مشخص مي شود روغن قابل مصرف مجدد نيست، و در غير اينصورت هنوز قابل استفاده است.
2ـ هنگام استفاده ي مجدد از روغن قابل استفاده، براي رفع بوي غذاي قبلي در روغن، ميتوانيد 10 تا 12 شاخه جعفري درون روغن سرخ كنيد يا آنكه چند تكه سيب زميني خام را به مدت 15 دقيقه درون روغن ماهيتابه بيندازيد تا بو را به خود جذب كند.

نگهداري دانه‌هاي ذرت
دانه هاي ذرت را بايد هميشه در فريزر نگاهداري کنيد، به اين ترتيب، نه تنها تازه مي ماند، بلکه انجماد، از چروکيده شدن آن جلوگيري خواهد کرد.

چسبيدن كيك به ديس
پاشيدن شکر بر روي ديس رطوبت اضافي را به خود جذب مي کند و مانع چسبيدن کيک به ديس مي شود.

گوشت نرم
اگر مي خواهيد گوشت سفت را نرم کنيد، روي همه ي قسمتهاي آن مخلوطي از سرکه و روغن زيتون بماليد و بگذاريد مدت دو ساعت بماند، سپس بپزيد.

خشك شدن پنير
براي جلوگيري از خشک شدن پنير، دستمالي را که با سرکه مرطوب ساخته ايد روي آن بپيچيد.

نگهداري از موز
نگهداري موز براي مدت طولاني امکان پذير نيست و اين ميوه در مدت زمان کوتاهي از بين مي رود . براي اينکه مدت زمان بيشتري بتوانيد اين ميوه را نگهداري کنيد بايد آن را درون کاغذ آلومينيومي بپيچيد و در يخچال بگذاريد . به اين ترتيب آن را براي زمان بيشتري حفظ خواهيد کرد.

شستشوي ميوه و سبزي
براي شستشوي ميوه و سبزي به هر ليتر آب يک قاشق جوش شيرين اضافه کنيد. اين عمل باعث ضد عفوني کردن و از بين بردن ناخالصيها مي شود. بعد از اينکه حدود 10 دقيقه سبزي و يا ميوه را در اين محلول قرار داديد آن را با آب سرد بشوييد.

جعفري سبز
براي اينکه جعفري در غذايتان سبز باقي بماند، کافي است به محض آنکه مايع شروع به جوشيدن کرد، جعفري را به آن بيفزاييد.

ميوه هاي کال
براي رسيدن موز، کيوي، گوجه فرنگي يا سيب کال از قرار دادن ميوه ها در مقابل تابش مستقيم آفتاب خودداري كنيد، چون باعث نرم شدن و حتي له شدگي آنها خواهد شد. ميوه را درون يک حوله يا پارچه ي تميز و مرطوب بپيچيد. سپس درون يک پاکت کاغذي يا مقوايي قرار دهيد. بزودي ميوه ي شما بدون آنکه له يا سياه رنگ شود، درون پاکت کاغذي مي رسد.

تازه کردن ليمو ترش خشک
ليمو ترش را در توري کوچکي قرار دهيد و در محيط خشک آويزان کنيد. نيم ساعت قبل از مصرف، آن را درون يک ظرف پر از آب سرد بيندازيد، تا مجددا" طراوت و تازگي خود را به دست آورد. با اين کار، ليمو ترش براي مدت بيشتري سالم مي ماند.

نگهداري کيوي
براي نگهداري کيوي، آنها را در پاکت کاغذي بپيچيد و در يخچال بگذاريد. اگر كيويهايي که تهيه کرده ايد تقريبا" کال و يا سفت هستند، آنها را در دماي معمولي آشپزخانه يا اتاق بگذاريد تا به مرور برسند . اين ميوه، خود يک غذاي رژيمي است و در عين حال مقدار قابل توجهي ويتامين C و مواد معدني، بخصوص پتاسيم دارد .

نگهداري طولاني مدت تخم مرغ
اگر نياز داشتيد تخم مرغ را براي مدت طولاني نگهداري كنيد،‌ دقت كنيد كه هرگز تخم مرغ سالم را در فريزر قرار ندهيد، زيرا سرما حجم آنرا زياد كرده و مي شكند. زرده و سفيده را از پوست تخم مرغ خارج كرده ، قدري نمك به آن بيافزاييد و خوب بهم بزنيد و در فريزر يا طبقه ي بالاي يخچال نگهداري كنيد. سفيده تخم مرغ( البته بدون زرده) به حالت منجمد براي مدت يكسال قابل نگهداري است.

خشك كردن پوست تخم مرغ
خشك كردن پوست تخم مرغ، اهميت زيادي در نگهداري آن دارد زيرا رطوبت زياد، موجب فساد اين ماده غذايي مي‌شود. هرگز تخم مرغ را دركنار سبزيها و ميوه ها قرار ندهيد زيرا رطوبت موجود در سبزيها موجب فساد تخم مرغ مي‌شود

روشي براي شستن بشقاب ها
قبل از اين كه شروع به شستن بشقاب ها كنيد، آنها را درون ظرف بزرگتري كه پر از آب كرده ايد ، قرار دهيد . سپس چند قاشق سركه به آب اضافه كنيد و چند دقيقه صبر كنيد تا سركه تمام چربي ها را به خود بگيرد، سپس بشقاب ها را بشوييد.

شستن فلاسك چاي
ابتدا تفاله هاي چاي را از فلاسك خالي كنيد، سپس مقداري آب گرم در فلاسك ريخته، كمي مايع ظرفشويي به آن اضافه نموده و يك اسكاچ نرم داخل فلاسك بيندازيد، در آن را ببنديد و خوب تكان دهيد، تا تميز شود و بعد با آب گرم كاملا شستشو دهيد.

تميز كردن قوري استيل
اگر قوري شما جرم گرفته است ، قوري را پر از آب كنيد و ، مقداري آبليمو در آن بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا بجوشد . قوري شما كاملاً تميز مي شود.

ادامه دارد...

منبع : iranwoman- با تغييروتلخيص

_________________

آخرين پستهاي انجمن
<< قوانين و شرايط استفاده از انجمنها >>
<< لطفا سعي کنيد به انجمنهاي مشابه اينجا نريد >>
<< روش ديدن نامه هاي جديد >>
<< کد آخرين ارسالهاي انجمنهاي تخصصي سايت سجاد >>

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
Sajjad
ناظر سايت
ناظر سايت


عضو شده در: 17 دی 1384
پست: 6095
محل سکونت: اهواز iran.gif


امتیاز: 3245
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: پنج‌شنبه 13 دی 1386 - 07:44    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

نکات طلايي خانه داري(3)



پخت برنج براي خانم هاي كارمند:
خانم هايي كه بيرون ازخانه كار مي كنند و وقتي ظهر به خانه مي آيند، فرصت پختن برنج را ندارند، و يا اين كه دوست ندارند از شب قبل برنج آماده كنند ،مي توانند از اين روش كمك بگيرند: صبح يا شب قبل برنج را آبكش كنيد، البته كمي آن را خشك برداريد، سپس ته ديگ برنج را آماده كرده و برنج را داخل قابلمه بريزيد و قابلمه را داخل يخچال قرار دهيد، ظهر برنج را كمي آب و روغن دهيد و آن را دم كنيد حالا تا سالاد را آماده كنيد، برنج هم دم كشيده است.

براي از بين بردن بوي سوختگي برنج
1- يك تكه نان روي برنج قرار دهيد و موقع كشيدن، نان را برداريد.
2- يك عدد پياز را پوست كنده و در داخل برنج فرو كنيد پياز بوي سوختگي را بخود مي گيرد.

آب برنج براي بچه ها
وقتي مي خواهيد برنج را آبكش كنيد يك ليوان از آب آن را برداريد و با يكي دو قاشق ماست مخلوط كنيد. اين آب برنج درصورتي كه شور نباشد براي بچه ها خيلي مفيد است.

اگر برنج شما شور شد
اگر قبل از آب كش كردن برنج متوجه شديد، كه برنج شما شور شده است موقع آب كش كردن برنج آب بيشتر روي برنج داخل آبكش بريزيد . اما اگر بعد از آب كش كردن برنج متوجه شوري آن شديد ديگرچاره اي براي برطرف كردن شوري آن نداريد. مگر اينكه خورش را بي نمك درست كنيد.

اگر برنج شما بي نمك شد
اگربراثر فراموشي برنجتان بي نمك شد اصلاً نگران نباشيد، موقع كشيدن برنج مقدار مورد نياز نمك را با مقدار بسيار كمي آب و روغن مخلوط كنيد و روي برنج بريزيد. با اين كار بي نمكي برنج شما رفع مي شود هرگز نمك را مستقيم در روغن نريزيد، زيرا نمك در روغن حل نمي شود.

براي خوشمزه تر شدن شير برنج
اگرمي خواهيد شير برنج شما خوشمزه تر شود، برنج را با شير خيس كنيد. اين كار باعث مي شود كه شير برنج شما خوشمزه تر شود.

براي خوشمزه تر شدن شويد پلو
براي اينكه شويد پلوي شما خوشمزه تر شود مي توانيد از ادويه ي مخصوص پلو كه سبزرنگ است و ( در عطاري ها موجود مي باشد) استفاده كنيد بعد از آبكش كردن برنج كمي ادويه لابه لاي برنج بپاشيد.

از بين بردن بوي نامطبوع برنج
اگر به هر دليلي برنج خشك شما بو گرفت برنج را روي يك سطح پهن كنيد. البته بايد حتماً در سايه باشد تا بوي نامطبوع برنج از بين برود. زيرا اگر برنج را جلوي نورآفتاب قرار دهيد باعث خرد شدن برنج مي شود و برنج حالت خود را از دست مي دهد و وقتي آن را داخل آب جوش مي ريزيد از هم پاشيده مي شود.

بر طرف كردن بوي پياز از كارد
اگر كارد شما بوي پياز مي دهد ، با كارد هويج را حلقه حلقه ببريد . با اين كار بوي پياز از بين مي رود.

آيا ميدانيد كه آمونياك معجزه مي كند
هرگاه هنگام شستن ظروف ، چند قطره آمونياك درون آن بريزيد هر چربي از ظرف بلوري ، چيني ، فلزي و غيره پاك مي شود در ضمن آمونياك به پوست دست نيز در مقايسه با مواد پاككننده و شيميايي قوي ، آسيبي نمي رساند

تميز كردن ظرفي كه در آن غذا سوخته است
اگرغذا به ته قابلمه چسبيده ، هرگز كارد، قاشق يا كفگير فلزي براي پاك كردن آن به كار نبريد. كافي است آن را از آب گرم پر كنيد و مقداري نمك نيز به آن اضافه كنيد. اگرغذا خيلي محكم به قابلمه چسبيده است ، مقداري سركه در آن بريزيد و بجوشانيد تا كاملاً پاك شود.

چند نكته در مورد ظروفي از جنس روي:
1- بعد از خريدن ظروف رويي ، قبل از استفاده ، مي توانيد داخل ظرف را آب بريزيد ، چند قاشق سركه اضافه كنيد و آن را چند دقيقه روي اجاق قرار دهيد تا بجوشد و بعد آب آن را خالي كرده و از ظرف استفاده كنيد، هرگز سياه نمي شود.
2- اگر اين ظروف سياه شده ، براي تميز كردن آن از سيم ظرف شويي و صابون استفاده كنيد .
3- اگر اين ظروف بر اثر سرخ شدن يا پختن غذا سياه شده ، ظرف خالي را روي اجاق قرار دهيد و شعله را روشن كنيد . با اين كار تمام قسمت هاي سياه ظرف به صورت دود از ظرف خارج مي شود و ظرف شما كاملاً سفيد مي شود . به شرط اينكه بعد از خاموش كردن اجاق ، تا قبل از سرد شدن ظرف آب به آن نپاشيد. چون اين كار باعث سوراخ شدن ظرف مي شود.

براي پاک کردن سس
براي پاك كردن لكه ي سس با پارچه ي تميزي كه درون آب سرد فرو ببريد، پاك كنيد و در صورت لزوم مقدار كمي از محلول آب و كف پودررختشويي را به وسيله ي يك اسفنج به آرامي روي آن بماليد و سپس با يك پارچه ي تميز و نم دار آن را پاك كنيد.

تميز كردن كتري براي از بين بردن املاح آهكي
كتري را بامقدار مساوي آب و سركه پر كنيد و بگذاريد جوش بيايد. سپس آتش را خاموش كرده وبگذاريد تمام شب به همان حال بماند، كتري شماتميز خواهد شد.

شستن ظروف
هنگام شستن ظروف، چند قاشق غذاخوري سركه داخل آب بريزيد، سركه چربي ها را از بين برده، ظرفها را شفاف و درخشان خواهد كرد.

دستگاه بخار پز درخانه:
براي ساختن اين دستگاه ، يك قابلمه را آب كرده و آبكشي روي آن قرار دهيد . سپس مقداري آب در قابلمه بريزيد(به ميزاني كه آبكش با آب برخورد نكند) حالا هر ماده اي را كه مي خواهيد بخار پز كنيد، روي آبكش قرار دهيد. اجاق گاز را روشن كنيد تا مواد غذايي شما بخارپز شود.

راهي براي بهتر رنگ دادن زعفران
براي اينكه زعفران شما بهتر رنگ بدهد مي توانيد از روش زير كمك بگيريد:درون يك استكان كوچك به مقدار مورد نياز زعفران ساييده بريزيد و دو قاشق غذا خوري آب جوش به آن اضافه كنيد. بعد از اينكه برنج را آبكش كرديد و داخل قابلمه ريختيد استكان حاوي آب و زعفران را در برنج فرو ببريد و دم كني را روي قابلمه بگذاريد. با دم كشيدن برنج ، زعفران هم دم مي كشد و بهتر رنگ مي دهد.

ادامه دارد...

منبع : iranwoman - با تغييروتلخيص

_________________

آخرين پستهاي انجمن
<< قوانين و شرايط استفاده از انجمنها >>
<< لطفا سعي کنيد به انجمنهاي مشابه اينجا نريد >>
<< روش ديدن نامه هاي جديد >>
<< کد آخرين ارسالهاي انجمنهاي تخصصي سايت سجاد >>

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
Sajjad
ناظر سايت
ناظر سايت


عضو شده در: 17 دی 1384
پست: 6095
محل سکونت: اهواز iran.gif


امتیاز: 3245
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: جمعه 14 دی 1386 - 08:11    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

نکات طلايي خانه داري(4)



نان و ضايعات
در ايجاد ضايعات نان، مردم 20 درصد، نانوايان 30 درصد و آرد مصرفي 50 درصد تأثير گذارند.خريد نان مازاد بر نياز روزانه، يکي از علل افزايش ضايعات نان است. از خريد نان اضافي خودداري کنيد؛

نان خوب
نان خوب مستلزم داشتن آرد با کيفيت، نانواي خوب و نگهداري صحيح است؛نان خوب ناني است که آرد آن خوب، خمير آن تخمير شده، نانوايش ماهر و مصرف کننده ي آن واقف به اصول نگهداري صحيح باشد.همان گونه که بعضي از برنج ها پخت خوبي ندارند، آرد نامرغوب نيز پخت خوبي نخواهد داشت؛(آرد حاصل از گندم تازه و نارس، باعث توليد نان هاي سفت و بدهضم خواهد شد)

نگهداري مطلوب از نان
قبل از سرد شدن کامل نانها، آنها را دسته نکنيد زيرا حرارت نان باعث کپک زدگي زودرس آن مي گردد. انباشته شدن نان داغ قبل از سرد شدن، باعث تغيير حالت ظاهري، بيات شدن زودرس، تسريع در کپک زدگي، تشديد ضايعات و ايجاد بيماري گوارشي مي گردد؛ نان سرد شده را نيز در پلاستيک دربسته بگذاريد. قرار دادن نان در يخچال، بيات شدن نان را تسريع مي‌نمايد، قبل از سرد شدن کامل، نان را دسته نکنيد. نان سرد شده را نيز در سفره در بسته نگهداري نماييد،ناني که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداري شود، مطبوع تر و ماندگارتر خواهد بود.

کپک زدگي نان
چيدن نان هاي داغ بر روي هم، کپک زدگي را تسريع، فساد زدگي را تسهيل و ضايعات نان را تشديد مي کند.

خيار
خيار مرغوب داراي رنگ سبز تيره است و فاقد هر گونه صدمه ديدگي، لِـهيدگي و گودافتادگي است. چروكيده شدن و رنگ زرد نشانه ي نامطلوب بودن آن است. خيار را براي نگهداري بايد در لفافه هاي پلاستيكي (سلوفان) محكم پوشاند و در قسمت انتهايي يخچال قرار داد. مدت نگهداري اين خيارها به صورت تازه حدود يك هفته است.

تربچه
تربچه هاي مرغوب داراي برگ سبز پررنگ هستند. برگ هاي آن ها آبدار و تميزند و همچنين بايد از صدمه ديدگي، لهيدگي يا لكه دار بودن عاري باشند. براي نگهداري بايد تربچه ها را در كيسه هاي پلي اتيلني (نايلكس يا كيسه ي فريزر) در قسمت انتهايي يخچال قرار داد. در اين حالت تربچه ها به مدت يك هفته تازه مي مانند.

بادمجان
بادمجان بايد مرغوب، يكنواخت، صاف، درخشنده (چنانچه دو بادمجان را به هم مالش دهيم صداي تيزي به گوش مي رسد) و داراي رنگ بنفش تيره باشد. چروكيدگي علامت پيري محصول است. بادمجان را براي نگهداري در كيسه هاي پلي اتيلني (نايلكس يا كيسه ي فريزر) در قسمت انتهايي يخچال قرار دهيد كه در اين حالت بادمجان به مدت دو هفته تازه خواهد ماند.

لوبيا سبز
لويبا سبز مرغوب داراي رنگ سبز است؛ رنگ زرد علامت پيري محصول است. پژمردگي نيز از مرغوبيت محصول مي كاهد. براي نگهداري لويبا سبز، آن را در كيسه هاي پلي اتيلني (نايلكس يا كيسه ي فريزر) قرار دهيد و سپس در طبقات پايين يخچال نگهداري كنيد؛ در اين حالت لويبا سبز حدود يك هفته تازه مي ماند. در صورت بالا بودن كيفيت لويباي خريداري شده، مي توان آن ها را در سبدهاي سوراخ دار به مدت 3 تا 4 روز در آشپزخانه نگهداري كرد.

قارچ
قارچ بايد سفيد ، يكنواخت، سالم و پايه ي آن به كلاهك به طور كامل چسبيده باشد؛ قارچ هاي آسيب ديده لكه دار، ترك خورده، پلاسيده و تغيير رنگ داده مرغوب نيستند. تا حد امكان سعي كنيد از قاچ هاي تازه استفاده كنيد، زيرا قارچ بعد از چيدن بلافاصله عطر و طعم خود را از دست مي دهد، ليكن چنانچه مجبوريد آن را نگهداري كنيد، قارچ ها را در پاكت كاغذي در يخچال قرار دهيد و به مدت حدود 3 روز نگهداري كنيد.

نگهداري پيازها
براي نگهداري پيازها نبايد از يخچال استفاده كرد. پيازها را در كيسه ي پلي اتيلن (نايلكس يا كيسه فريزر) كه داراي تعدادي سوراخ باشد قرار دهيد و در محل خنك تا زماني كه نياز داريد، نگهداري كنيد.

پياز
پيازها به رنگ هاي مختلف از جمله سفيد، زرد، صورتي و قرمز در بازار مشاهده مي شوند. در بين انواع پياز با رنگ هاي مذكور، پيازهاي صورتي (نسبتاً) و قرمز (بيشتر) به دليل رطوبت كم، عطر و طعم بالا براي نگهداري مناسب هستند؛ و پيازهاي سفيد و زرد به دليل رطوبت بالا و احتمال كپك زدگي، همچنين عطر و طعم كم و به دليل فرّار بودن تركيبات معطر، براي نگهداري مناسب نيستند. براي نگهداري بايد از محل خشك و خنك استفاده شود تا پياز شروع به رويش و سبز شدن نكند.

زنده کردن کاهو و کرفس پلاسيده
كمي آبليمو در آب سرد ريخته سپس كاهو و كرفس را در آن خيس كرده و چند ساعت درون يخچال قرار دهيد، تا تازگي خود را به دست آورد.

تلخي سير
سيررا هرگز زياد سرخ نكنيد ؛ زيرا طعم تلخي پيدا مي كند. كافي است فقط كمي تفت بدهيد

طعم تازه سبزي فريز شده!
سبزي را داخل كيسه فريزر گذاشته و فريزر کنيد و موقع استفاده،آنرا از فريزر خارج كرده و قبل از آب شدن يخ آن، سبزي را رنده كنيد، هم ريز مي شود و هم طعم سبزي تازه را مي دهد.

نگهداري طولاني مدت گوجه فرنگي
براي نگهداري، پس از انتخاب گوجه فرنگي مناسب و رسيده، آن ها را در كيسه‌هاي نايلكس يا كيسه ي فريزر بگذاريد؛ سپس آن را در قسمت زيرين يخچال جاي دهيد. گوجه فرنگي در شرايط مطلوب تا يك هفته تازه خواهد بود.

رفع پوسيدگي سيب زميني
اگر سيب زميني خام شما بر اثر گذشت زمان يا هر علت ديگر نرم و پلاسيده است ، آنها را به مدت نيم ساعت درون آب سرد بريزيد . دوباره سفت شده و تازگي خود را باز مي يابند.

رسيده شدن هلوي نارس
اگر مي خواهيد هلوي کال به سرعت رسيده شود ، هلوها را در جعبه اي که با روزنامه آن را پوشانده ايد ، قرار دهيد . به اين ترتيب گازهاي متصاعد خارج نشده و باعث رسيدن سريع هلو مي شود .

آب ميوه منجمد
اگر مي خواهيد از آب ميوه اي استفاده کنيد که در آن فصل وجود ندارد، مي توانيد در فصلي که آن ميوه وجود دارد، آن را ذخيره کنيد. به اين صورت که آب ميوه مورد نظر مانند ليمو ترش يا شربت نعناع و يا آب نارنج را درون قالب يخ ريخته تا ببندد. سپس آن را از قالب جدا کرد و درون کيسه پلاستيکي قرار دهيد و داخل فريزر نگهداريد تا در زمان مورد نظر يکي از اين قالب ها را درون ليوان شربت بيندازيد و از آن استفاده کنيد.

آب کردن يخ خوراکي منجمد شده
براي آب کردن يخ خوراکي منجمد شده، آنها را در يخچال بگذاريد. اين کار علاوه بر اينکه باعث مي شود مواد غذايي با سرعت کمتري از حالت انجماد خارج شده و سلامت مواد غذايي بيشتر شود، در انرژي مصرفي توسط يخچال نيز صرفه جويي خواهد کرد.

کپک زدن مربا
بکي از دلايل کپک زدن مربا آن است که کاملاً پخته نشده است. اگر مرباي شما کپک زده يک لايه از روي آن را با قاشق برداريد. و بقيه مربارا دوباره بپزيد. هنگام تهيه مربا، از قاشق چوبي استفاده کنيد.

ادامه دارد...

منبع : iranwoman - با تغييروتلخيص

_________________

آخرين پستهاي انجمن
<< قوانين و شرايط استفاده از انجمنها >>
<< لطفا سعي کنيد به انجمنهاي مشابه اينجا نريد >>
<< روش ديدن نامه هاي جديد >>
<< کد آخرين ارسالهاي انجمنهاي تخصصي سايت سجاد >>

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
Sajjad
ناظر سايت
ناظر سايت


عضو شده در: 17 دی 1384
پست: 6095
محل سکونت: اهواز iran.gif


امتیاز: 3245
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: شنبه 15 دی 1386 - 07:51    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

نکات طلايي خانه داري(5)



پوست كندن ماهي‌هاي كوچك
موقع پوست كندن يا تراشيدن فلس‌هاي ماهي‌هاي كوچك مي‌توانيد از يك گيره ي بزرگ كمك بگيريد. به اين ترتيب كه دم ماهي را به وسيله ي گيره محكم نگه داريد تا بتوانيد فلس‌هاي آنرا بتراشيد.

مورچه در آشپزخانه
اگر كمي نمك در درزهاي آشپزخانه بريزيد مانع از خروج مورچه خواهيد شد.

ثابت ماندن رنگ ميوه‌ها بعد از پوست كندن
براي اين منظور بلافاصله بعد از پوست كندن ميوه، آنها را درون محلول آب و نمك رقيق قرار دهيد.

لكه ي چاي و قهوه
براي پاك كردن لكه ي چاي يا قهوه از روي فنجانها و استكانها با كمي نمك روي آنهارا بساييد تا مثل روز اول درخشان شوند.

بهتر شدن طعم كيك خانگي
هنگام آماده كرن مواد مقدار كمي نمك داخل آرد بريزيد.

سرخ كردن
هنگامي كه مي‌خواهيد سيب زميني يا بادمجان را سرخ كنيد، با پاشيدن كمي نمك به داخل روغن، از چسبيدن مواد به تابه جلوگيري كنيد.

پاک کردن سبزيجات از تخم حشرات
براي اينكه حشرات داخل سبزيجاتي مانند كلم، گل كلم و نظاير آن را بيرون بياوريد ، 15 دقيقه آن را در آب سردي كه با چند قاشق چايخوري نمك يا سركه مخلوط كرده ايد قرار دهيد.

با غلاف پختن نخود فرنگي
وقتي مي خواهيد نخود فرنگي را بپزيد، آن را با غلاف بپزيد چون بعد از پختن، نخود فرنگي از غلاف جدا مي شود و روي آب مي آيد در ضمن نخود فرنگي طعم بهتري مي گيرد.

پخت گوشت بدون له شدن
اگر مي خواهيد گوشت يا مرغ را با حرارت كم بپزيد، ابتدا قطعات گوشت را در روغن تفت دهيد، تا طلايي شود واطراف آن تغيير رنگ دهد. سپس آن را روي حرارت ملايم بپزيد . با طلايي كردن گوشت ، لايه ي سرخ شده محافظي براي قسمت هاي ديگر گوشت مي شود و از له شدن آن جلوگيري مي كند.

لکه هاي سبد و ظروف پلاستيکي
براي پاك كردن لكه هاي چاي و قهوه از روي ظروف پلاستيکي و سبدها از محلول جوش شيرين و آب و يك برس براي شست و شو استفاده كنيد.

پختن اسفناج
براي پختن اسفناج كمي آب داخل ظرف اسفناج بريزيد و حرارت را كم كنيد . اما براي آنكه اسفناج در ظرف بالا نيايد، در قابلمه اي را از قابلمه اي كه روي گاز داريد كوچكتر انتخاب كنيد و روي اسفناج قرار دهيد . با اين كار اسفناج از ظرف بالا نمي آيد.

پاک کردن لکه ي سوختگي قابلمه
براي پاک کردن ماهيتابه يا قابلمه‏ هايي که سوخته و تـَه ‏گرفته، به روش زير عمل کنيد: ته ظرف سوخته مقدار زيادي جوش شيرين بريزيد و آن قدر آب به آن اضافه کنيد که فقط مرطوب شود؛ بگذاريد چند ساعت بماند. معمولاً با اين اقدام مي ‏توانيد قسمت سوخته را بلند کنيد و ظرف را به راحتي بشوييد. لکه‏هاي سرسخت را هم از ظروفي که معمولاً غذا به ته آنها نمي‏ چسبد مي ‏توان به روش زير از بين برد:دو قاشق غذاخوري جوش شيرين، نصف فنجان سرکه و يک فنجان آب در آن بريزيد و به مدت 10 دقيقه بجوشانيد.

صرفه‏ جويي در مصرف مايع ظرفشويي
براي صرفه‏ جويي در مصرف مايع ظرفشويي مي‏ توانيد آن را با آب رقيق کنيد. يعني مايع ظرفشويي را به نسبت مساوي با آب مخلوط ساخته و درون ظرفي (مانند بطري خالي مايع ظرفشويي) بريزيد. در عين حال که از تأثير آن کاسته نمي‏ شود، از لحاظ اقتصادي بسيار با صرفه خواهد بود.

ظرفشويي آسان
اگر براي شستن ظرف، وسيله ي دسته بلندي در اختيار نداريد خود مي ‏توانيد ابتکاري به خرج دهيد. يک گيره ي بزرگ کاغذ را به ابر يا پارچه ي ظرفشويي وصل کنيد و از آن به منزله ي دسته استفاده کنيد، به اين ترتيب از زبر شدن يا کثيف شدن ناخن و انگشتان شما هنگام ظرفشويي جلوگيري خواهد شد.

چگونه از زنگ زدن سيم ظرفشويي جلوگيري کنيم؟
يک ليوان پلاستيکي يا شيشه دهن گشادي را از محلول آب و صابون پرکنيد و سيم ظرفشويي را پس از شستن ظرف‏ها درون آن بياندازيد. آب و صابون را هر شب عوض کنيد تا سيم ظرفشويي شما تميز و پاکيزه بماند.روش ديگر براي جلوگيري از زنگ زدن سيم ظرفشويي آن است که سيم را پس از شستن با آب، روي قطعه‏ اي کاغذ آلومينيومي (فويل) قرار دهيد سپس روي چراغ گاز بگذاريد تا حرارت شعله پيلوت آرام آرام آب آن را بگيرد و خشک کند.

مغز گردوي سالم
اگر مي خواهيد مغز گردو را سالم از پوست آن جدا کنيد، گردوها را يک شب تمام، داخل آب نمک خيس کنيد، سپس به آرامي پوست آن را شکسته و مغزگردو را بيرون بياوريد.

پوست کندن گردوي تازه
اگرمي خواهيد پوست گردوي سبز را از آن جدا کنيد و دستتان سياه نشود ، داخل ظرف پر از آب، پوست گردو را بکنيد.

اگر مي خواهيد آب سريعتر جوش بيايد
براي اينکه آب قابلمه ي شما سريعتر جوش بيايد، كمي نمك به آن اضافه كنيد. و براي سريع جوش آمدن آب سماور، ابتدا سماور را تا نيمه آب كنيد. بعد از گرم شدن، بقيه ي آب را داخل سماور بريزيد.

استفاده از سويا در برنامه ي غذايي
500گرم سويا را درون آب خيس كنيد. بعد از چند ساعت كه سوياها كاملاً خيس شدند آنها را چرخ كنيد. سپس با 500 الي 1000 گرم گوشت چرخ كرده مخلوط كنيد . و حالا آنها را بسته بندي كنيد و داخل فريزر قرار دهيد. با اين كار سويا طعم گوشت چرخ كرده را به خود مي گيرد و به راحتي مي توانيد از آن براي پخت غذا كمك بگيريد. در ضمن درخرج خانه هم كمك شاياني كرده ايد. در صورت تمايل به مخلوط نکردن آن با گوشت مي توانيد از طعم دهنده ها و ساير ادويه هاي مخصوص گوشت استفاده کنيد . بعلاوه راه سوم استفاده از مقداري چربي حيواني چرخ شده در هنگام چرخ کردن سويا است.

جدا كردن نان شيريني از قالب
اگر نان شيريني از قالب جدا نمي شود ، يك پارچه را داخل آب خيلي داغ فرو كنيد و دور قالب شيريني بپيچيد و چند دقيقه صبر كنيد؛ نان شيريني به راحتي از قالب جدا خواهد شد.

پوست کندن باقلا
راه اول: با كارد از بالا تا پايين به روي باقالاي درسته بكشيد . با فشار مختصري مغز باقلا بيرون خواهد پريد. راه دوم: براي جدا كردن پوست دوم باقالا روي پوست اول آن كمي نمك بپاشيد و پس از پنج دقيقه پوست آن را جدا كنيد.

سالم بريدن پنير
براي اينكه پنير شما بهتر بريده شود ، از كارد كند استفاده كنيد. راه ديگر آن اين است كه كارد را كمي گرم كنيد و سپس پنير را برش دهيد. راه ديگر اين است كه از يك نخ تميز و ضخيم مثل نخ عمامه استفاده كنيد . دو طرف نخ را بگيريد و از بالا تا پايين قالب پنير بكشيد. پنير به صورت صاف بريده مي شود.

ادامه دارد...

منبع : iranwoman - با تغييروتلخيص

_________________

آخرين پستهاي انجمن
<< قوانين و شرايط استفاده از انجمنها >>
<< لطفا سعي کنيد به انجمنهاي مشابه اينجا نريد >>
<< روش ديدن نامه هاي جديد >>
<< کد آخرين ارسالهاي انجمنهاي تخصصي سايت سجاد >>

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
sako
کاربر فعال
کاربر فعال


عضو شده در: 15 آذر 1386
پست: 140
محل سکونت: ایلام italy.gif


امتیاز: 148
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: یکشنبه 23 دی 1386 - 12:28    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

یکی از نکات مهم اینه که وقتی میای خونه زنت یا مامانت غذا نه پزه!!!!!!!!!!! زبان زبان زبان زبان زبان زبان زبان
_________________
در این دنیا که مردانش عصا از کور می دزدند/ من از خوشباوری آنجا محبت آرزو کردم

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
الي جون
کاربر فعال
کاربر فعال


عضو شده در: 6 بهمن 1384
پست: 107
محل سکونت: گچساران blank.gif


امتیاز: 85
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: یکشنبه 30 دی 1386 - 16:07    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

آقا سجاد خودت یه پا کدبانو هستیاااااا نیشخند
_________________
www.hamdame-tanhaie.mihanblog.com

hamdame.tanhaie@yahoo.com

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی شناسه عضویت در Yahoo Messenger
sako
کاربر فعال
کاربر فعال


عضو شده در: 15 آذر 1386
پست: 140
محل سکونت: ایلام italy.gif


امتیاز: 148
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: چهار‌شنبه 3 بهمن 1386 - 13:56    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سجاد خوش به حال زنت
_________________
در این دنیا که مردانش عصا از کور می دزدند/ من از خوشباوری آنجا محبت آرزو کردم

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
sararad
مدير انجمن "زبان خارجه"
مدير انجمن


عضو شده در: 9 بهمن 1386
پست: 205
محل سکونت: اهواز iran.gif


امتیاز: 217
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: سه‌شنبه 16 بهمن 1386 - 04:10    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

چه کاره آقا سجاد دارین. این همه زحمت کشیدن مطلب گذاشتن.
مرسی مفید بود البته واسه مامانم. خجالت

_________________
این نیز بگذرد...

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email
Sajjad
ناظر سايت
ناظر سايت


عضو شده در: 17 دی 1384
پست: 6095
محل سکونت: اهواز iran.gif


امتیاز: 3245
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: یکشنبه 21 بهمن 1386 - 07:22    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

نکات طلايي خانه داري(6)



اگر عسل شما شکرک زده
مي توانيد عسل را در ظرفي كه در آن محكم بسته مي شود بريزيد، به صورتي كه آب داخل آن نشود حالا ظرف بزرگتر ديگري برداريد و داخل آن آب بريزيد و ظرف عسل را ايستاده درون ظرف بعدي بگذاريد. براي اين كه ظرف عسل وارونه نشود يا تكان نخورد، يك جسم سنگين روي آن بگذاريد تا ثابت بماند. حالا اجاق گاز را روشن كنيد تا آب جوش بيايد. با بخار آب، عسل به حالت اوليه برمي گردد و ديگر شکرک نمي زند.

جلوگيري از وارفتن كوفته تبريزي
براي اينكه كوفته هاي شما در آب از هم نپاشد ، قدري آرد و تخم مرغ به مواد آن بيافزائيد 2_ مي توانيد مقداري عدس خام را چرخ کرده و در موادتان از آن استفاده کنيد 3_ پس گلوله کردن کوفته ها و قرار دادن در قابلمه،حرارت آتش را زياد كنيد تا بجوشد و سپس کم کنيد تا با آرامش بپزد.

اگر فلفل غذاي شما زياد شد
اگرفلفل بيش از اندازه به غذايتان زده ايد و خيلي تند شده است ، (با توجه به طعم اصلي غذا)چند دقيقه قبل از آن كه غذا را از روي حرارت برداريد ، آب يك عدد ليمو ترش تازه را در آن بريزيد و خوب هم بزنيد. به طرز قابل ملاحظه اي تندي غذا از بين خواهد رفت.

اگر حبوبات بي نمك شده
اگرحبوبات شما بي نمك شد هرگز نمك خشك روي آن نريزيد ؛ بلكه مقدار نمك مورد نياز را در آبجوش حل كنيد، سپس داخل حبوبات پخته بريزيد تا نمك به همه جاي حبوبات برسد.

براي پخت بهتر ماكاروني
1-چند قاشق غذا خوري روغن داخل ماكاروني در حال جوشيدن بريزيد.
2- چند قاشق آبليمو داخل ظرف ماكاروني در حال جوشيدن بريزيد.
3- مقداري نمک به آب در حال جوشيدن آن اضافه کنيد.
4- چند قاشق آبليمو به مايه ماكاروني اضافه كنيد تا ماكاروني شما لذيذتر شود.

خوشمزه تر شدن كوكو سبزي:
براي خوشمزه تر شدن كوكو سبزي ، از گردوي خرد شده و زرشك(بر اساس ذائقه ي خود) در مخلوط موادتان استفاده كنيد؛ كوكوي شما بسيارخوشمزه و مفيدتر مي شود.

اگر نمک نمکدان شما مرطوب مي شود
براي اينكه نمك راحت تر از نمك پاش خارج شود، مي توانيد چند عدد برنج خشك داخل نمك پاش بريزيد.

چند نكته در مورد رب گوجه فرنگي:
1- متاسفانه بسياري از خانمها بعد از خرد كردن گوجه براي درست كردن رب، آب سفيد آن را دور مي ريزند، تا رب آنها قرمزتر شود. درصورتي كه اين كار بسيار اشتباهي است. چون تمام املاح معدني لازم براي بدن داخل همان آب سفيد است . در ضمن همين آب سفيد مانع فاسد شدن رب مي شود.
2- براي اينكه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استيل بجوشانيد. 3- روي ظرف رب ، كمي روغن آب شده بريزيد تا ديگر كپك نزند.

از بين بردن بوي غذا
اگر خانه ي شما از بوي غذا پرشده و باعث ناراحتي خانواده مي شود، از دود اسفند و يا دود خاكشيراستفاده كنيد . با دود كردن دارچين هم مي توانيد بوي غذا را كاملاً از بين ببريد . علاوه بر آن ، دود اسفند باعث ضد عفوني كردن محيط هم مي شود.

خاک قند را چه کنيم
خاکه قند را مي توانيد با آسياب کردن کاملاً يک دست کنيد و به جاي شکر به کار ببريد.

آب کردن شکلات تخته اي
راه اول: تکه هاي شکلات را در کاسه اي قرار دهيد و نصف استکان قهوه ي داغ روي آن بريزيد. هم زود آب مي شود و هم شيريني شما خوش طعم مي شود.
راه دوم : استفاده از روش طبخ غير مستقيم . شکلات را دريک ظرف گود بريزيد و اين ظرف را در ظرف بزرگتر حاوي آب گرم قرار دهيد ؛ ظرف بزرگ را روي حرارت کم قرار دهيد و شکلات را مرتب هم بزنيد تا آب شود.

سالم آب پز کردن سيب زميني
براي پختن سيب زميني آب پز، فراموش نکنيد يک يا دو قاشق غذا خوري نمک به آن بيفزاييد تا سيب زميني ها ترک برندارند.

کاهوي اضافه
اگر چند برگ کاهو اضافه آمده و به اندازه اي نيست که بتوان با آن سالاد درست کرد، مي توانيد که آن را خرد کنيد و به کوکو سبزي بيفزاييد و يا براي ته ديگ مانند نان در کف قابلمه قرار دهيد، بسيار خوشمزه خواهد شد.

استفاده ي بهينه از برنج خرد شده
برنج خرد شده را مي توانيد در سوپ ، آش و دلمه استفاده کنيد زيرا بهتر لعاب مي اندازد و غذا يا دسر شما را خوشمزه تر مي کند .

اگر مي خواهيد کيک بپزيد و شير نداريد
براي تهيه ي انواع کيک، به جاي شير مي توانيد آب ميوه را جايگزين کنيد، به اين ترتيب طعم کيک شما هم تغيير خواهد کرد.

نکاتي در مورد تخم مرغ آب پز
براي آب پز كردن تخم مرغ ، مقدار كمي نمك و سركه به آب اضافه كنيد. در اين حالت ، اگر پوست تخم مرغ شكسته شود ، سفيده بيرون نمي ريزد. تخم مرغها را با حرارت كم بپزيد.درصورتي كه ته تخم مرغ را با سنجاق سوراخ كنيد موقع آب پز كردن ، پوسته ي آن شكاف برنمي دارد. براي اينكه بعد از پختن پوست را به آساني جدا كنيد ، مي توانيد تخم مرغ را بعد از اينكه از آبجوش خارج كرديد در آب سرد قرار دهيد .

چگونه تخم مرغ سالم را تشخيص دهيم ؟
ابتدا قدري محلول آب و نمك درست كنيد. (يك ليتر آب در 120 گرم نمك) . سپس تخم مرغها را در اين محلول قرار دهيد. تخم مرغ خيلي تازه و سالم در ته ظرف بصورت عمودي مي ايستد، اما تخم مرغ سالم ولي كمي كهنه در قسمتهاي مياني آب معلق مي ماند و تخم مرغهايي كه در سطح آب بصورت افقي قرار مي گيرند فاسد هستند.

استفاده بي درد سرتر از فر
هر گاه از جوجه گردان فر استفاده مي كنيد: روي سيني زيرين يك ورق فويل ( كاغذ آلومينيوم ) بگذاريد و بعد از استفاده برداريد تا فر كثيف نشود.

ادامه دارد...

منبع : iranwoman - با تغييروتلخيص

_________________

آخرين پستهاي انجمن
<< قوانين و شرايط استفاده از انجمنها >>
<< لطفا سعي کنيد به انجمنهاي مشابه اينجا نريد >>
<< روش ديدن نامه هاي جديد >>
<< کد آخرين ارسالهاي انجمنهاي تخصصي سايت سجاد >>

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه 1, 2  بعدی
صفحه 1 از 2


 

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB © 2001 phpBB Group
قالب فارسی شده توسط ایران یاد

INP-Nuke Copyright © 2005-2006 IranNuke Portal
Powered by  MyPagerank.Net
PHP-Nuke © 2004 by Francisco Burzi | INP-Nuke Copyright © 2005-2006 IranNuke Portal

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.16 ثانیه