تاریخ: یکشنبه 13 اسفند 1385 - 22:22 عنوان: صندلی داغ با حضور " ???? "
سلام خدمت تمامی دوستان:
بنده دیدم جای چنین تاپیکی واقعآ توی این انجمن خالیه
گفتم این تاپیک رو بزنم تا بتونیم با اشخاص برجسته فروم سجاد باهاشون مصاحبه کنیم.
نحوه این صندلی داغ خودمونی به این صورت هست که هر هفته یک نفر که بیشترین پست توی فروم زده را انتخاب و نام وی در عنوان تاپیک ثبت می شه و سپس هر کاربری می تونه ده تا سوال ازش بپرسه و کاربر انتخاب شده تا جایی که می تونه به این سوالات جواب بده.سوالات می تونه شامل همه چیز باشه که بهترین نوع سوالات می تونه سوالات راجع به ویژگیهای فردی
کاربر انتخاب شده باشه.
و در پایان نیز هر یک از کاربران می تونند یک هدیه ناقابل برای کسی که بر روی صندلی داغ نشسته بفرسته. و هدیه می تونه شامل عکس یا موزیک و یا یک نرم افزار خیلی جالب باشه.
تايپيك جالب و خوبي _________________ شبي از پشت يک تاريکي غمناک و باراني تو را با لهجه گلهاي نيلوفري صدا کردم. تمام شب براي با طراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهايت دعا کردم . پس از يک جستجوي نقره اي در کوچه هاي آبي احساس تو را از بين گلهايي که در تنهاييم روئيد با حسرت جدا کردم .
جالبه _________________ ما آدما هميشه صداهای بلندو می شنويم؛پررنگهارو می بينيم و کارهای سختو دوست داريم؛غافل از اينکه خوبها آسون
ميان؛بی رنگ می مونن و بی صدا می رن
سلام سجاد جان:دیدم شما از همه فعالترید گفتم بایستی اول از شما شروع بشه:
خوب دوستان دیگه هم شروع کنند10 تا 20 سوال بپرسند.البته هر سوالی که دوست داشتند و
به شرطی که اقا سجاد هم نهایت سعیش رو بکنه و به همه اون ها پاسخ بده.
خوب سوالات خودم رو شروع می کنم:
ا=اسم و فامیلیتون رو کامل بگید.
2=چند سالتون هست؟ودر چه شهری زندگی می کنید؟
3=دانشجو هستید یا پشت کنکوری؟
4=از اسمتون خوشتون میاد؟و چرا نام سایتتون رو سجاد گذاشتید؟
5=از چه ماشینی خوشتون میاد؟و خودتون الانه چه ماشینی دارید؟
6=اهل موسیقی هستید؟اگه هستید از چه نوع سبکی خوشتون میاد؟و بهترین خواننده از نظر شما؟
7=ایران رو دوست داری؟و فکر می کنی تا 10 سال دیگه ایران چه وضعی داره؟
8=2 بیت شعر زیبا برامون بگو.
9=تا حالا پات به کلانتری باز شده؟
10=اگه يه جا سو ء تفاهم بشه و تو رو اشتباهي كتك بزنن يا دستگير كنن عكس العملت چيه؟
1.قرمز يا ابي؟
2.زندگي چه رنگيه؟
3.پدر پسر شجاع اسمش چي بود؟
4.قشنگترين اسم دنيا؟
5.چند سال دوست داري عمر كني؟
6- عاشق هستي؟
7-مامان و بابات با كامپيوتر كار مي كنن؟
8-براي اتصال از كارت استفاده مي كني يا ADSL؟
9-تا حالا شده متوجه بشي شخصي به تو علاقه داشته ، ولي تو نميدونستي ؟
10-آخرين باري كه گريه كرد ی؟
11-چه هوایی؟؟
12-بستنی رو دوست داری یا قهوه؟
13-عشق چیست؟در یک جمله توصیف کنید؟؟
14-دوست داري عيد باستاني،كجا بروي؟
15-تا الان دلت شكسته؟
16-سوالات چطور بود؟
17-نظرتون در مورد من؟؟
تا حالا 29 سال از آقا سجاد پرسيده شده اما خودش پيداش نيست !!!! _________________ شبي از پشت يک تاريکي غمناک و باراني تو را با لهجه گلهاي نيلوفري صدا کردم. تمام شب براي با طراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهايت دعا کردم . پس از يک جستجوي نقره اي در کوچه هاي آبي احساس تو را از بين گلهايي که در تنهاييم روئيد با حسرت جدا کردم .
Samira جان اقا سجاد حدود یک هفته وقت دارند تا به سوالات جواب بدند.
شما هم اگه سوالاتی دارید اینجا قرار بدید.
با تشکر. _________________ انجمن تخصصی موبایل: http://forum.mobilesoft.ir
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3 ... 43, 44, 45بعدی
صفحه 1 از 45
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید