Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی

AhwazServer
وب سایت سجاد - آدرس جدید : www.1.Sajjad.ir: انجمنهای تخصصی

انجمنهای تخصصی سایت سجاد :: مشاهده موضوع - عوامل موثر در کاهش جوجه درآوری
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست انجمنهای تخصصی سایت سجاد » متفرقه

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
عوامل موثر در کاهش جوجه درآوری
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
sheyda69
تازه وارد
تازه وارد


عضو شده در: 30 تیر 1395
پست: 18
محل سکونت: تهران

امتیاز: 37
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: شنبه 2 مرداد 1395 - 21:24    عنوان:  عوامل موثر در کاهش جوجه درآوری پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

عوامل اثر گذار در کاهش جوجه درآوری



عوامل تاثیر گذار در کاهش جوجه درآوری در جوجه کشی های تجاری، که تعداد زیاد ی تخم مرغ وجود دارد شکستن ارزیابی تمام تخم مرغ هایی که تبدیل به جوجه نشده اند غیر احتمال دارد . اما نقد تعدادی از تخم مرغ ها از هر گله که به جوجه تبدیل نشده اند می تواند وسائل ارزشمند ی در عیب یابی رفع موارد ناشی از مدیریت گله مادر یا جوجه کشی باشد.

عوامل تاثیر گذار در کاهش جوجه درآوری:

تست نوری و شکستن تخم مرغ های باقیمانده

منظور از تخم مرغ های باقیمانده تخم مرغ هایی هستند که دوره جوجه کشی آنها کامل شده است ( ً حدود دور روز 5/21) اما به جوجه تبدیل نشده اند. همچنین تخم مرغ های باقیمانده شاید حاوی جوجه هایی باشند که از تخم مرغ خارج شده اند، اما زیاد ضعیف یا غیر طبیعی می باشند که مانع از رشد و نمو طبیعی جوجه در مزرعه جوجه گوشتی می شود.

در جوجه کشی های تجاری، که تعداد زیاد ی تخم مرغ وجود دارد شکستن و ارزیابی تمام تخم مرغ هایی که تبدیل به جوجه نشده اند غیر شاید . ولی ارزیابی تعدادی از تخم مرغ ها از هر گله که به جوجه تبدیل نشده اند می تواند وسائل ارزشمند ی در عیب یابی و رفع مشکلات ناشی از مدیریت گله مادر یا جوجه کشی باشد. شکستن تخم مرغ هایی که تبدیل به جوجه نشده اند به صورت یک پروگرام معین ، حتی چنانچه باروری جوجه در آوری بهتر باشد، زیاد ارزشمند است. داشتن اطلاعات پایه از هر گله زمانی به عملکرد مناسبی دارد به تشخیص موارد ی که شاید در آینده به وجود آیند یاری خواهد کرد.

اکثرا ٌ ً شکستن تخم مرغ ها در سه وهله مختلف انجام می شود: تخم مرغ های تازه تخم مرغ هایی که برای مدت معین ی خوابانده ( ً روز 7 تا 14) و آزمایش نوری شده اند، تخم مرغ های باقی مانده در زمانی که جوجه از تخم مرغ خارج می شود.

نتیجه بدست آمده از شکستن تخم مرغ ها در این مراحل می تواند برآورد دقیقتری را به دست دهد. حداقل 6 سینی (سینی ای 42 تایی) بایستی ارزیابی شوند و تلاش گردد تا تخم مرغ های مورد ارزیابی ، نمونه هایی از تمام سالن ها و مناطق مختلف قفسه دستگاه جوجه کشی (بالا تا پایین و از گوشه به گوشه دیگر) باشند. برترین وضعیت قرار گرفتن تخم مرغ در سینی ها طوری است که انتهای باریک آنها به سمت پایین باشد پس پارت بالایی آن که انتهای پهن تخم مرغ است، به آهستگی شکسته برداشته شود. به منظور نقد تخم مرغ، همـواره می بایست محتویات خونی یا جنین آن خارج شوند.

شکستن تخم مرغ تازه

شکستن تخم مرغ های تازه به منظور تعیین باروری گله انجام می شود. اگر چه در این ارزیابی به دلایل اقتصادی تخم مرغ هایی با کیفیت پایین مورد مصرف قرار می گیرند، اما مصرف از تخم مرغ های با کیفیت بالا، هر چند به این مفهوم است که تخم مرغ های شکسته شده می توانند تبدیل به جوجه شوند، مفید تر خواهد بود.

شکستن تخم مرغ های تست نوری

شکستن تخمم مرغ های آزمایش نوری کمتر متداول است، زیرا خارج کردن تخم مرغ ها از قفسه های میانی دستگاه جوجه کشی ارزان چند سنی مساله است. بر پایه آزمایش نوری تخم مرغ، تمام تخم مرغ هایی که ظاهر غیر بارور یا روشن دارند، جهت اطمینان از اینکه واقعا ً غیر بارور هستند جنینی که در مراحل خیلی اولیه جوجه کشی مرده است، نیستند، باید شکسته شوند. اینآموزش می تواند جهت ارزیابی نطفه داری مورد استفاده قرار گیرد، ولی دقت آن به اندازه تعین باروری در تخم مرغ تازه داشته شده ( خوابانده نشده) نیست.

ارزش اینروش وقتی است که به وجود تعداد زیادتر ی جنین مرده در مراحل اولیه جوجه کشی نسبت به تعداد معمول، مشکوک باشیم. جنین های مرده در مراحل اولیه یا دارای غشا افزایش کرده هستند (حدود 2 روز مرده است) و یا حلقه خونی اطراف سطح داخلی پوسته خواهند بود (بعد از 3 روز مرده است). اگر جنین در مراحل انتها جوجه کشی مرده باشد، احتمال دارد بدن آن در اندازه های مختلف، بسته به روزی که مرده است، در تخم مرغ وجود داشته باشد. حدود روز مرگ را می توان با آشنایی از اینکه یک جنین طبیعی در روزهای مختلف جوجه کشی چه ظاهری دارد، حدس زد. همين طور می توان از شکستن تخم مرغ های تست نوری به منظور تحلیل جنین هایی که به سبب فساد تخم مرغ ها، ترک ها وارونه قرار گرفتن تخم مرغ ها مرده اند مصرف کرد.

شکستن تخم مرغ هایی که به جوجه تبدیل نشده اند

شکستن تخم مرغ هایی که به جوجه تبدیل نشده اند، یک وسائل تشخیصی است که می تواند جهت بررسی کلی دوره جوجه کشی مانند میزان باروری، تلفات اولیه تلفات میانی، تلفات انتهایی، جوجه در آوری، به علاوه تخم مرغ های فاسد شکسته و وارونه، مورد مصرف قرار گیرد. اگر میزان باروری یا مرگ جنین در مراحل اولیه (پایین تر از 4 روز جوجه کشی) مورد تردید باشد، اینراهنمای برترین وسائل تشخیص نیست، زیرا بررسی دقیق بعد از 21 روز جوجه کشی به منظور تشخیص اینکه تخم مرغ غیر بارور بوده و یا در مراحل اولیه مرده است، زیاد مساله خواهد بود. لذا می بایست دوباره حداقل 6 سبد از دستگاه هچر، از پارت های مختلف آن جهت بررسی تعداد جوجه های سالمی که از تخم مرغ در آمده اند(قابل فروش) به علاوه تعدادی که حذف می شوند (جوجه هایی که قابل فروش به پرورش دهندگان جوجه گوشتی نیستند) مورد ارزیابی قرار گیرند. تخم مرغ هایی که به جوجه تبدیل نشده اند بایستی برداشته شوند و اولین نقد آنها، دیدن این نکته است که سوراخ کردن پوسته خارجی اتفاق افتاده یا خیر و اگر اتفاق افتاده، جنین زنده است یا مرده. اگر تخم مرغ سالم است، می بایست انتهای پهن آن آهسته شکسته جدا گردد و اتاقک هوایی به منظور معین کردن اینکه نوک زدن داخلی اتفاق افتاده یا خیر، تحلیل شود. بهتریـن راهنمای ارائه اطلاعات به صورت درصدی از کل تخم مرغ های قرار گرفته درون آن سینی، سبد هچر یا غیره است. بسته به سن گله ً تلفات اولیه بین 2 3% تلفات میانی حدود 0.5 % تلفات انتهایی (حاوی تلفات نوک زده) بین 3-5% است.

ارزیابی رفع مشکل

ارزیابی و رفع مساله در باروری و به ویژه جوجه در آوری بسیار زیاد خیلی مهم است. زیرا ابه احتمال زیاد لاً كم شدن در تولید فقط به نیست و لذا ارائه راه حلی روشن جهت موارد مفرق خیلی دشوار به نظر می رسد.


dquail
شرح زیر فهرست کلی از عوامل تاثیر گذار در كم شدن تولید است.

بی نطفگی:

- تعداد خروسهای

- وضعیت جسمی خروس (پاهای ضعیف یا اضافه وزن)

- مرغ های سنگین

- بیماری


تلفات اولیه جنین

- کیفیت پایین پوسته

- زیاد شدن زمان مراقبت تخم مرغ قبل از جوجه کشی

- کمبود ویتامین (به ویژه A و E یا بیوتین)

- سن گله (گله ای جوان)

- مراقبت حمل نقل بد تخم مرغ

- تخم مرغ های فاسد

- مساله گردش تخم مرغ

- سویه گله مادر

تلفات میانی جنین

- اصلی ترین آن تغذیه ضعیف مرغ های مادر

- تخم مرغ فاسد

تلفات انتهایی جنین

- زیاد شدن زمان نگهداری تخم مرغ قبل از جوجه کشی

- دمای پایین دستگاه جوجه کشی

- رطوبت بالا (كم شدن رطوبت از دست رفته)

- انتقال ضعیف افردی ژن از طریق پوسته

- سویه گله مادر

- کمبود ویتامین مواد معدنی (به ویژه بیوتین، فولاسین، فسفر و منگنز)

- تخم مرغ های وارونه


جوجه های ضعیف یا غیر طبیعی

- دمای بالا یا پایین دستگاه جوجه کشی یا هچر

- رطوبت بالا یا پایین دستگاه جوجه کشی یا هچر

- زیاد شدن نگهداری تخم مرغ قبل از جوجه کشی

- آلودگی تخم مرغ

- کمبود ویتامین ها و موآدم عدنی

- تخم مرغ های وارونه


در خاتمه می بایست در استفاده عاقلانه از اطلاعات بدست آمده دقت شود. ارزیابی رفع علل موارد اطلاعات منفرد و جدا از نگهداری شود. اگر تنها به جوجه در آوری کل تخم مرغ های خوابانده شده تذکر شود، زمانی که جوجه در آوری پایین باشد، شما قادر نخواهید بود بگوئید این مساله از گله مادر است یا تخم مرغ ها قادر نیستند به جوجه تبدیل شوند. زمان ی که به باروری جوجه در آوری تخم مرغ های بارور توجه شود، بیشتر معین می گردد که مهم کاهش جوجه در آوری کل تخم مرغ های خوابانده شده، ابه احتمال زیاد لاً به سبب كم شدن باروری گله است تا مساله در جوجه در آوری.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
تشکرها از این تاپیک
Sajjad(چهار‌شنبه 6 مرداد 1395 - 17:25), sheyda69 از این تاپیک تشکر میکنم 
Sajjad
ناظر سايت
ناظر سايت


عضو شده در: 17 دی 1384
پست: 6095
محل سکونت: اهواز iran.gif


امتیاز: 3245
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: چهار‌شنبه 6 مرداد 1395 - 17:27    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

درود بر شما دسته گل
_________________

آخرين پستهاي انجمن
<< قوانين و شرايط استفاده از انجمنها >>
<< لطفا سعي کنيد به انجمنهاي مشابه اينجا نريد >>
<< روش ديدن نامه هاي جديد >>
<< کد آخرين ارسالهاي انجمنهاي تخصصي سايت سجاد >>

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1


 

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB © 2001 phpBB Group
قالب فارسی شده توسط ایران یاد

INP-Nuke Copyright © 2005-2006 IranNuke Portal
Powered by  MyPagerank.Net
PHP-Nuke © 2004 by Francisco Burzi | INP-Nuke Copyright © 2005-2006 IranNuke Portal

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.08 ثانیه