Home
برگ نخست
Downloads
دریافت فایل
Forums
تالار گفتگو
Your Account
صفحه شخصی

AhwazServer
وب سایت سجاد - آدرس جدید : www.1.Sajjad.ir: انجمنهای تخصصی

انجمنهای تخصصی سایت سجاد :: مشاهده موضوع - آشپزی
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست انجمنهای تخصصی سایت سجاد » خانمها

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
آشپزی رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدی
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
وحید
کاربر قديمي
کاربر قديمي


عضو شده در: 22 اسفند 1384
پست: 738
iran.gif


امتیاز: 184
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: سه‌شنبه 20 تیر 1385 - 14:58    عنوان:  آشپزی پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

جهت یادگیری پخت بعضی ازغذاها تصمیم گرفتم اگه دستور اشپزیی جایی دیدم اینجا بذارم تاهم خودم وهم بقیه یه چیزی یاد بگیریم اگه دوستان هم جایی دیدن وتکراری نبود لطف کنن وارائه بدن
_________________
سلام غریبه اشنا


این مطلب آخرین بار توسط وحید در یکشنبه 25 تیر 1385 - 19:48 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
تشکرها از این تاپیک
وحید از این تاپیک تشکر میکنم 
وحید
کاربر قديمي
کاربر قديمي


عضو شده در: 22 اسفند 1384
پست: 738
iran.gif


امتیاز: 184
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: سه‌شنبه 20 تیر 1385 - 14:59    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

پيراشكي پنير



مواد لازم :

100 گرم پنير سفيد (فتا)
2 تا 3 قاشق غذاخوري جعفري خرد شده
يك قاشق مرباخوري ( به دلخواه) زيره يا رازيانه
يك عدد سفيده تخم مرغ
به مقدار لازم خمير پيتزا
به مقدار لازم روغن براي سرخ كردن


طرز تهيه:
1- پنير و جعفري و اگر دوست داشته باشيم زيره يا رازيانه را مخلوط مي كنيم.
2- خمير(طرز تهيه آن در پايين آورده شده است) را باز كرده و به اندازه دلخواه قالب مي زنيم.
3- از مواد مخلوط شده يك قاشق مرباخوري وسط خمير مي گذاريم.
4- دور خمير را سفيده تخم مرغ مي ماليم.
5- يك طرف خمير را بر مي گردانيم و لبه ها را خوب محكم مي كنيم.
6- پيراشكي ها را در روغن داغ سرخ مي كنيم تا طلايي شوند، سپس داخل صافي مي گذاريم تا روغن اضافي آن خارج شود.
نكته: روغن را ابتدا خوب داغ كرده و پس از آن حرارت را كم مي كنيم تا پيراشكي ها خوب سرخ شوند.
طرز تهيه خمير پيتزا:

روغن آب كرده ..................................... 2 قاشق سوپخوري
آب ولرم .............................................. يك فنجان
مايه خمير يا بيكينگ پودر ....................... يك قاشق مربا خوري
آرد..................................................... به اندازه اي كه خمير تهيه شود
نمك.................................................. كمي
مايه خمير را در آب ولرم حل مي كنيم تا پف كند. روغن و نمك را به مايه خمير اضافه كرده و آرد را كم كم مي ريزيم و آنها را به هم مي زنيم تا خمير تهيه شود.آن را خوب ورز مي دهيم تا خمير به دست نچسبد. چند لحظه روي خمير را مي پوشانيم تا خمير جا بيفتد. در صورتي كه بخواهيد خمير را با بيكينگ پودر تهيه كنيد براي ور آمدن خمير حداقل يك ساعت وقت لازم است

_________________
سلام غریبه اشنا

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
Farzaneh
کاربر قديمي
کاربر قديمي


عضو شده در: 1 اسفند 1384
پست: 498
محل سکونت: قم iran.gif


امتیاز: 429
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: سه‌شنبه 20 تیر 1385 - 15:24    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

عنوان رو عوض كن بنويس نكات مهم زندگي براي آقايان
يا نكاتي براي زندگي موفق آقايان
اينا به درد دختراي اين انجمن نمي خورده

_________________
و نمي دانم،گناهي است انگار
كه با هفت اقيانوس آب تفسير نمي شود
و سرنوشت تو ملكوتي مي شود
در تغيير سرنوشت من
www.nabzesard.blogfa.com


این مطلب آخرین بار توسط Farzaneh در سه‌شنبه 20 تیر 1385 - 15:26 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger
وحید
کاربر قديمي
کاربر قديمي


عضو شده در: 22 اسفند 1384
پست: 738
iran.gif


امتیاز: 184
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: سه‌شنبه 20 تیر 1385 - 15:29    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

تهيه اردور با تخم مرغ

تعداد 4 عدد تخم مرغ را با آب سرد شسته و بعد آنها را در كيسه فريزر( نايلون) قرار دهيد و سركيسه را گره زده و روی آن آب سرد بريزيد و بگذاريد روی شعله ملايم به مدت 20 دقيقه بپزد. اين روش باعث می شود كه تخم مرغ ها نتركد.

تخم مرغ های پخته شده را پوست كنده و هر كدام را از طول به دو قسمت مساوی تقسيم كنيد و زرده آنها را بيرون بياوريد ودرون آنها را با مخلوطی از مواد زير پر كنيد.

پوره سيب زميني، پوره اسفناج، لبوی رنده شده، پوره هويج، پوره كدو حلوايي، پوره نخود فرنگی و زرده تخم مرغ (نرم شده با كره ) را مخلوط كرده و با قيف آنها را فرم داده و داخل تخم مرغ ها را پر كنيد .

اطراف آنها را با نخود فرنگی ، هويج آب پز شده و مغز كاهو تزئين كنيد.

_________________
سلام غریبه اشنا

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
وحید
کاربر قديمي
کاربر قديمي


عضو شده در: 22 اسفند 1384
پست: 738
iran.gif


امتیاز: 184
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: چهار‌شنبه 21 تیر 1385 - 10:35    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

پيتزاي سبزي



مواد لازم براي 2 نفر :

1 عدد پياز كوچك
4عدد قارچ
1 عدد فلفل سبزكوچك
1 عدد گوجه فرنگي
سه چهارم ليوان پنير پيتزاي رنده شده
به ميزان لازم خميرنان سفيد

سس پيتزا :
يك دوم قاشق غذاخوري مرزن جوش و يا اورگانو
يك سوم قاشق چايخوري پودر سير
يك دوم قاشق غذاخوري روغن زيتون
به مقدار كم پودر فلفل و نمك
يك دوم فنجان سس گوجه فرنگي

طرز تهيه:
ابتدا كليه مواد سس را مخلوط كنيد و كنار بگذاريد ( توجه داشته باشيد چنانچه سس گوجه فرنگي شور بود، نمك را از مخلوط فوق حذف كنيد). سپس پياز، قارچ، فلفل سبز و گوجه فرنگي را خرد كرده، كنار بگذاريد. خمير پيتزا را روي تخته باز كنيد. براي جلوگيري از چسبندگي خمير ، قدري آرد روي تخته بپاشيد. سپس سس را روي خمير بماليد و پنير پيتزا را روي آن بريزيد. سبزي هاي خرد شده( پياز ، فلفل سبز و...) را روي آن بپاشيد. در فر به مدت 25-20 در دماي F ْ450 قرار دهيد. مدت طبخ اين غذا، 40 دقيقه است.
نكات تغذيه اي:
اين غذا مملو از انواع ويتامين هاي A,B,C مي باشد. و براي كساني كه رژيم گياهخواري دارند مناسب است . پودر سير هم غذا را خوش طعم كرده و ضمناً داراي خواص ضد عفوني كننده و كاهش دهنده فشار خون است.

_________________
سلام غریبه اشنا

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
وحید
کاربر قديمي
کاربر قديمي


عضو شده در: 22 اسفند 1384
پست: 738
iran.gif


امتیاز: 184
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: چهار‌شنبه 21 تیر 1385 - 11:00    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

بادنجان و كدوي توپر



مواد لازم :
6 عدد متوسط كدوي خورشتي
6 عدد متوسط بادنجان قلمي
2 قاشق سوپ خوري روغن زيتون
(1 عدد متوسط ( خرد شود پياز
(1 عدد متوسط ( خرد شود سير
400 گرم گوشت چرخ كرده
( 200 گرم ( رنده شود گوجه فرنگي
يك چهارم ليوان رب گوجه فرنگي
250 ميلي ليتر آب گوشت
65 گرم برنج
( 2 قاشق سوپ خوري ( خرد شود جعفري
( 40 گرم ( رنده شود پنير پيتزا
به مقدار كافي نمك و فلفل


مواد لازم براي سس :
30 گرم كره ي پاستوريزه
يك و نيم قاشق سوپ خوري آرد
1 ليوان شير پاستوريزه
1 عدد تخم مرغ
كمي ( رنده شود) جوز هندي

طرز تهيه :
بادنجان و كدو را از طول نصف كنيد. داخل آن را با قاشق خالي كنيد. بادنجان وكدويي را كه با قاشق درآورده ايد، به طور كامل ساطوري كنيد. روغن را داغ كرده ، سير و پياز را به روغن اضافه كنيد تا نرم شود. سپس گوشت چرخ كرده را به آن بيفزاييد تا قهوه اي شود. بادنجان و كدوي ساطوري شده و گوجه فرنگي رنده شده را بيفزاييد. رب گوجه را در آب گوشت حل كنيد ، سپس به بقيه مواد بيفزاييد. برنج راهم مخلوط كنيد. مواد را روي حرارت بگذاريد تا بدون در به مدت 15 دقيقه بماند تا غلظت بگيرد و برنج نرم شود. جعفري ، نمك و فلفل را نيز بيفزاييد. سپس با اين مواد ، داخل كدو و بادنجان را پر كنيد. كمي از سس آماده شده روي مواد بريزيد و سپس با پنير رنده شده روي آن را بپوشانيد و در فر 180 درجه ي سانتيگراد ( 350 درجه ي فارنهايت ) به مدت حدود 35 دقيقه بپزيد تا روي سبزيجات طلايي شود.
طرز تهيه سس :
كره را روي حرارت ذوب كنيد. آرد را اضافه كرده و به هم بزنيد، سپس بگذاريد تا كمي بماند و بوي خامي آرد از بين برود. پس از آن شير را كم كم اضافه كرده و روي حرارت هم بزنيد تا غلظت بگيرد. آنگاه پس از اين كه سس سرد شد، تخم مرغ و جوز هندي را بيفزاييد و هم بزنيد تا به طور كامل به صورت يكنواخت در بيايد.
نكات تغذيه اي :
اين غذا را مي توانيد با نان يا برنج ميل كنيد. بادنجان داراي خواص مفيدي است و در احاديث نيز بر خوردن آن تأكيد شده است. در حديثي از امام صادق نقل شده است كه حضرت فرمود : بادنجان بخوريد، زيرا بادنجان مرض و درد را از بين مي برد و دردي در آن نيست و موجب مرضي نمي شود.
بادنجان موجب جلوگيري از مرض پيسي مي شود.

_________________
سلام غریبه اشنا

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
وحید
کاربر قديمي
کاربر قديمي


عضو شده در: 22 اسفند 1384
پست: 738
iran.gif


امتیاز: 184
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: چهار‌شنبه 21 تیر 1385 - 11:15    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

آش شله قلمکار



مواد لازم:
نيم کيلو گوشت بدون استخوان
جعفري، گشنيز، اسفناج، تره و کمي شويد سبزي شامل
از هر کدام يک فنجان نخود و لوبيا چيتي
يک فنجان برنج
4عدد پياز متوسط
نصف فنجان روغن
به قدر لازم نعناع داغ
به اندازه دلخواه نمک و فلفل

طرز تهيه :

حبوبات را يک روز قبل شسته و خيس کنيد . سپس آنها را بپزيد. پياز را خلال کرده و آن را کمي سرخ کنيد. گوشت را قطعه قطعه کرده با پياز کمي تفت دهيد و با 3 ليوان آب داغ بگذاريد تا کاملاً پخته شود.
بعد از پخته شدن گوشت آن را با گوشتکوب خوب بکوبيد تا له شود و مجدداً آن را به آش که حبوبات ، نمک و فلفل، برنج و سبزي خرد شده را هم به آن اضافه کرده ايد، بيفزاييد و مرتب بهم بزنيد تا آش ته نگيرد و جا بيفتد . پس از آماده شدن آش، آن را در ظرف بزرگي کشيده و روي آن را با نعناع داغ و پياز داغ تزئين کنيد.

نکات تغذيه اي :
آش شله قلمکار علاوه بر حبوبات حاوي گوشت نيز است ، به همين دليل از لحاظ پروتئيني ، غذاي مناسبي است و براي کودکان در حال رشد و افراد کم خون و ضعيف غذاي خوبي مي باشد . اين مقدار آش در مجموع داراي 2600 کالري انرژي است .

_________________
سلام غریبه اشنا

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی
elnaz
مدير انجمن "خانمها"
مدير انجمن


عضو شده در: 22 دی 1384
پست: 1078
محل سکونت: کرمان iran.gif


امتیاز: 333
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: چهار‌شنبه 21 تیر 1385 - 11:53    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

ممنونم وحيد جان
چيز جالبيه!
اقا ابگوشتو هم بزار من ياد بگيرم درست كنم
___________________
به جاي اينكه به تاريكي لعنت بفرستيد يك شمع روشن كنيد.

_________________
بهار بهترين بهانه براي آغاز و آغاز بهترين بهانه براي زندگيست

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی شناسه عضویت در Yahoo Messenger
Sajjad
ناظر سايت
ناظر سايت


عضو شده در: 17 دی 1384
پست: 6095
محل سکونت: اهواز iran.gif


امتیاز: 3245
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: پنج‌شنبه 22 تیر 1385 - 04:19    عنوان:  تركيب رنگارنگ و دلپذير ميوه ها پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

تركيب رنگارنگ و دلپذير ميوه ها

◄مواد لازم

آناناس تازه و حلقه حلقه شده 2 پيمانه
موز بزرگ پوست كنده شده و حلقه حلقه شده 1 عدد
انگور بي دانه 1 پيمانه
سيب سرخ قاچ شده 1 عدد
آلوي بدون هسته 1 پيمانه
خرماي بدون هسته 1 پيمانه

◄مواد لازم براي تهيه چاشني

ماست وانيلي كم چرب 224 گرم
توت فرنگي پاك شده 1 پيمانه
اين مواد براي 8 نفر كافي است

◄طرز تهيه

ميوه ها را در سيني مرتب كنيد
در ظرف دهان گشاد توت فرنگي ها را با ماست مخلوط كنيد . آن را در ميان سيني بين ميوه ها قرار دهيد .

◄ارزش غذايي

انرژي 215 كالري ، پروتئين 3 گرم ، چربي 1 گرم ، سديم 23 ميلي گرم ، كلسترول 2 ميلي گرم .

_________________

آخرين پستهاي انجمن
<< قوانين و شرايط استفاده از انجمنها >>
<< لطفا سعي کنيد به انجمنهاي مشابه اينجا نريد >>
<< روش ديدن نامه هاي جديد >>
<< کد آخرين ارسالهاي انجمنهاي تخصصي سايت سجاد >>

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger شناسه عضویت در MSN Messenger
solmaz
مدير انجمن "سخت افزار"
مدير انجمن


عضو شده در: 22 دی 1384
پست: 916
محل سکونت: بندر ترکمن iran.gif


امتیاز: 684
دادن امتیاز
[وضعيت كاربر:آفلاین]

پست تاریخ: شنبه 24 تیر 1385 - 21:38    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

این نکات رو آقایون باید یاد بگیرن نه ما

آخه بعد ازدواج لازم می شه

_________________
چنانچه ندانی به سوی کدامین بندر روانی

هر بادی،

باد موافق خواهد بود .

************************

www.turkmenstudents.com

بازگشت به بالای صفحه

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email شناسه عضویت در Yahoo Messenger
نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدی
صفحه 1 از 4


 

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید

Powered by phpBB © 2001 phpBB Group
قالب فارسی شده توسط ایران یاد

INP-Nuke Copyright © 2005-2006 IranNuke Portal
Powered by  MyPagerank.Net
PHP-Nuke © 2004 by Francisco Burzi | INP-Nuke Copyright © 2005-2006 IranNuke Portal

مدت زمان ایجاد صفحه : 0.13 ثانیه