10 مهر 71 _________________ ღفردا و دیروز با هم دست به یکی کردند دیروز با خاطراتش ماروفریب داد فردا هم با وعده هایش ما رو خواب کرد.....وقتی چشم باز کردیم امروز گذشته بود....ღ
سی خرداد سال هزار سیصدو شصت و چهار _________________ وقتي صدايت کردم فرياد که زدم کلاغ ها همه از روي درختان پريدند مي گويند کلاغ شوم است اسم تو شور بود يا صداي من؟!!!
من هم سي خرداد هستم وظاهرا تا اين جا كه شما سال تولدتان را نوشتيد من از هم بزرگتر هستم . _________________ صدا كن مرا
صداي تو خوب است
صداي تو سبزينه آن گياه عجيبي است
كه در انتهاي صميميت حزن مي رويد
الناز
اول اسفند هزارو سیصدو شصت و هشت
صداي تو خوب است
صداي تو سبزينه آن گياه عجيبي است
كه در انتهاي صميميت حزن مي رويد
شرمنده من تا حالا فکر می کردم شما اقایید
بلاهت رو تو رو خدا ببین
من از انجمن خانم ها
انمجن حمایت از حقوق بشر
صنف سبزی فروش ها
بزازان
حاج محمد کفاش
وووووو
دیگر کسانی که زنان را یاری کردن
راستی جا داره از مشت غلام حسین که زحماتی بسیاری کشیدن
و دیگران کسانی که منفعتشون زیر سوال رفته معذرت می خوام _________________ وقتي صدايت کردم فرياد که زدم کلاغ ها همه از روي درختان پريدند مي گويند کلاغ شوم است اسم تو شور بود يا صداي من؟!!!
من مهسا متولد 28 بهمن 1358 ساعت 2.30 بعد از ظهر _________________ گرمی دست تو را دست اگر میفهمید
تا ابد دلشده در دست تو سکنی میکرد
دل اگر قطره ای از بوی تو را حس میکرد
لااقل صد گل از این شاخه تمنا میکرد
چشم کز دیدن خواب تو هم عاجز ماندست
زندگی روی تو را کاش تمنا میکرد
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3 ... 56, 57, 58بعدی
صفحه 1 از 58
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید